سامانه ضد بارش تگرگ با طی فرایندی در آسمان، تگرگ را تبدیل به باران میکند و در هنگام بارش خسارتهای کمتری به تأسیسات تحمیل میشود.
با انفجار گاز استیلن در یک محفظه انفجار ویژه که رآکتور نامیده میشود، تولید و انتشار امواج صوتی به داخل ابرهای تندری صورت میگیرد که از طریق ایجاد تلاطم در کریستالهای یخی، باعث مختل شدن روند رشد دانههای تگرگ میشود و پس از این فرایند، تگرگها تبدیل به قطرات باران میشوند.
سامانه ضد بارش تگرگ به دو صورت نیمه هوشمند برای نخستینبار در خاورمیانه و بهصورت کاملاً هوشمند برای نخستینبار در جهان طراحی و ساخته شده است.
سامانه ضد بارش تگرگ برای حفاظت مزارع، باغات کشاورزی، اماکن شهری و صنعتی و پارکینگ شرکتهای خودروسازی از آسیب و خسارت ناشی از بارش دانههای تگرگ به کار میرود.
این مدیر حوزه دانشبنیان توضیح داد: اثربخشی سامانه ضد بارش تگرگ ایران ساخت ۳۰ درصد بیش از نمونه خارجی است و صرفه اقتصادی بیشتری دارد.
سامانه ضد بارش تگرگ به کشور ترکیه صادر میشود و مشتریان خارجی کیفیت سامانه را تأیید کردهاند. ساخت سامانه ضد بارش تگرگ منجر به ایجاد فرصت شغلی بهصورت مستقیم و ۲۰ فرصت شغلی بهصورت غیرمستقیم شده است.
تاکنون ۵۰۰ سامانه ضد بارش تگرگ در سطح کشور نصب شده و به شکلی نیاز کشور به سامانه ضد بارش تگرگ برطرف و مانع خروج ارز از کشور شده است.