مدیر جهاد کشاورزی مرودشت گفت: برداشت انگور از ارقام زودرس عسکری، محلی و دیم از ۴۳۵ هکتار تاکستانهای این شهرستان آغاز شده است.
او با بیان این که خشکسالی و سرمازدگی، کاهش عملکرد محصول انگور در تاکستانها را در پی داشته است، افزود: پیش بینی میشود بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ تن انگور دیم و آبی تولید و روانه بازار شود.
این مقام مسوول با اشاره به فعالیت سه واحد صنایع تبدیلی انگور در این شهرستان تصریح کرد: علاوه بر تازه خوری، بخشی از محصول به واحدهای فرآوری موجود منتقل و به مویز، سرکه و شیره انگور تبدیل میشود.
به گفته امیریان، ارقام دیم موجود در شهرستان، از مقاومت بالایی نسبت به آفات و بیماریها برخوردار و عملکرد مطلوب، طعم، مزه و بازارپسندی از خصوصیات بارز این ارقام است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت یادآور شد: این محصول علاوه بر مصرف در مرودشت، به شهرستانهای همجوار و سایر استانها هم ارسال میشود.