۸ نیروگاه خورشیدی در استان همدان فعالیت می کنند
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اعلام این خبر گفت: با بیان اینکه در زمینه انرژیهای نو توسعه در
دستور کار است گفت: با اطلاعرسانی مدیریت مصرف و گذر از پیک بار تابستان ۱۴۰۱، اغلب استفاده کنندگان از انرژی برق بویژه در بخشهای خانگی هیچ مشکلی در زمینه قطعی برق نداشتند.
علی سهرابیبیدار گفت: همه شرایط برای آرامشخاطر منازل مسکونی صورت گرفته است و روشنایی شب در معابر عمومی تا زمانی که به مصرف برق ما آسیب نزند در حالت عادی باقی خواهد ماند.
وی افزود: طول شبکههای برق همدان که لازم به تعمیر و پایش لحظهای دارد، بیش از ۱۹ هزار کیلومتر است و ۱۸ هزار طول برق ترانس و ایستگاههای برق وجود دارد که برق ۲۰ هزار وولت را تبدیل به برق مصرف خانگی میکند.
همچنین تعداد مشترکان خانگی ۶۳۰ هزار است و بخش اداری، کشاورزی و صنعت به ترتیب ۳۵ هزار، ۱۸ هزار و ۶۰۰۰ مشترک دارد و مابقی مصارف مربوط به بخش "سایر" یا همان "تجاری" است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان خاطرنشان کرد: مصرف صنعتی استان همدان با توجه قرار دادن همه جوانب به ۳۰ درصد میرسد. مصرف بخش کشاورزی هم ۳۷ درصد است.
علی سهرابیبیدار تصریح کرد: ۹۰.۴ درصد از مردم استان زیر حد الگوی مصرف (یعنی ۳۰۰ کیلووات ساعت در تابستان) برق مصرف میکنند و این نشان میدهد غالب مردم به خوبی از این موضوعات آگاهاند و کمتر از ۱۰ درصد مردم الگوی مصرف را رعایت نمیکنند.
وی با بیان اینکه مشوقهایی از سوی اداره برق برای رعایت الگوی مصرف تدوین شده است، تأکید کرد: مردم می توانند از "نرم افزار تلفن همراه برق من" برای ارتباطات با عوامل اداره برق استفاده کنند.