کارشناس پلیس فتای خوزستان توضیحاتی درخصوص جرائم سایبری و آسیبهای فضای مجازی ارائه کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز خوزستان، سروان مجید ویسی جرائم سایبری را مجموعه جرمهای آسیب زا که در فضای مجازی اتفاق میافتند، عنوان کرد و گفت: آمار اینگونه جرائم به دلیل کمتر بودن قبح آن نسبت به جرم فیزیکی و آسیب بیشتر به افراد، در حال افزایش است.
وی افزود: در جرائم سایبری به دلیل اینکه افراد متخلف به صورت فیزیکی و به شکل ظاهری حضور ندارند، خود را گمنام میدانند و مرتکب جرم میشوند.
سروان ویسی نبود محدودیت مکانی و زمانی را از دیگر ویژگیهای جرم سایبری برشمرد و ادامه داد: این ویژگی سبب شده جرمهایی از جمله؛ برداشت غیرمجاز از حسابهای شخصی افراد در یک شهر یا استان و... از سایر استانها و حتی کشورها با سرعت زیادی امکانپذیر شود.
به گفته کارشناس پلیس فتای خوزستان؛ بیشتر افرادی که به پلیس فتا مراجعه میکنند، قربانی اعتماد بیش از حد به افرادی که از قبل میشناختند شده اند و یا اعتمادسازی افراد ناشناس از طریق تماس تلفنی، پیامک و ... سبب شده با قراردادن اطلاعات محرومانه، در دام مجرمان سایبری گرفتار شوند.
بیشتر بخوانید: مجرم سایبری در دام پلیس فتا خوزستان
وی میگوید: بنابراین با خودداری از اعتماد نابجا و قرار دادن اطلاعات در اختیار افرادی که شناخت کافی از آنها نداریم، به راحتی میتوان از وقوع جرائم سایبری و عواقب پس از آن پیشگیری کنیم.