رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس، یازدهمین جشنواره مد و لباس را آزمونی بزرگ برای بالا بردن ظرفیت همدلی و همکاری بین طراحان و تولیدکنندگان لباس عنوان کرد.
وی درباره بخش رقابتی یازدهمین جشنواره مد و لباس افزود: آثار راه یافته به بخش نهایی در نگارخانه هفتا در برج میلاد در معرض دید مردم قرار میگیرد و علاقه مندان میتوانند از ساعت ۱۰ تا ۱۲ برای دیدن این آثار مراجعه کنند و در هر بخش به یک اثر رای دهند چرا که ما برنده آرای مردمی هم داریم.
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس اضافه کرد: همچنین بیش از ۷۰ کارگاه فرهنگی، فنی و علمی درباره مد و لباس به طور رایگان برگزار میشود، برگزاری کارگاه آموزشی از سوی یکی از طراحان معروف ژاپن، همچنین برنامههای فرهنگی برای تبیین و ترویج فرهنگ پوشاک ایران، تاریخ پوشاک ایران و ارزشهای فرهنگی و تاریخی عرصه حجاب و عفاف از جمله این کارگاه هاست.
وی برگزاری نمایشهای سنتی، اجرای گروههای موسیقی و فراخوان مسابقه خانوادگی طراحی و دوخت لباس عروسک را از دیگر برنامههای این جشنواره دانست.
رئیس جشنواره مد و لباس با بیان اینکه امسال تفاوتی در داوری آثار ایجاد شده است تصریح کرد: در جشنوارههای قبلی تنها آثاری که قابلیتهای هنری و حرفهای را رعایت کرده بودند انتخاب میشدند، اما اکنون بخش آرای مردمی هم اضافه شده است بخصوص در حوزه لباس اجتماعی بانوان که حائز اهمیت است.
وی خاطر نشان کرد: در بحث حمایت از تولیدات یا طراحان باید بدانیم چیزی مورد توجه قرار بگیرد که بتواند هنر، تاریخ و دیرینگی ما را با ذائقه مخاطب امروز ایرانی پیوند بزند.