۶۵۰۰ تن گوشت قرمز سالیانه در شهرستان ساری تولید میشود.
رضا پورفلاح افزود: برای حمایت از تولید و حفظ امنیت غذایی، نهادههای یارانه دار، تسهیلات سرمایه در گردش از طریق کارتهای اعتباری خرید نهاده دامدارکارت و مرغدار کارت در شهرستان ساری توزیع شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری ادامه داد: این شهرستان با داشتن ۷۳۶ هزار واحد دامی، سالانه ۵۳ هزار تن شیر و ۶ هزار و ۵۸۰ تن گوشت قرمز تولید و روانه بازارهای مصرف میکند.
وی با اشاره به اینکه این واحدها شامل ۶۵ هزار راس دام سنگین و ۳۶۵ هزار و ۹۰۰ راس دام سبک است، اضافه کرد: بخش دامی علاوه بر پتانسیل بالا در اشتغال مستقیم، تولید و پرورش، ظرفیت بالایی در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش دامی دارد.
پورفلاح با بیان اینکه صنایع تبدیلی و تکمیلی ضمن کاهش میزان بیکاریهای دایمی و فصلی در مناطق روستایی، زمینه مناسبی برای توسعه بخش کشاورزی را فراهم آورده و به افزایش تولیدات، بهره وری، ایجاد فرصتهای شغلی، تامین نیازهای اساسی، پیوند با دیگر بخشهای اقتصادی و کاهش نابرابریهای منطقهای کمک میکند، گفت: ۵ ایستگاه جمع آوری شیر، چهار واحد کارخانه خوراک دام و ۶ کارخانه لبنیات در این شهرستان فعال است.