جانشین پایگاه دریابانی کیش با اشاره به دستگیری ۲۵ صیاد متخلف در ۱۵ روز اول تیر امسال، گفت: پایگاه دریابانی کیش خط مقدم برخورد با صیادان متخلف است.
وی افزود: وظیفه ذاتی پایگاه دریابانی حراست از آبهای سرزمینی و انضباط بخشی به شناورهای موجود در حوزه استحفاظی مربوطه است.
سرهنگ جلال همتی تصریح کرد: گشتهای دریابانی کیش در صورت مواجه شدن با هر گونه تخلف در این حوزه با متخلفان برخورد و موارد را به اداره شیلات و سایر ادارات مرتبط با این موضوع اعلام میکنند.
وی با اشاره به اینکه براساس قانون، صید در جزیره کیش توسط رشته قلاب و به روش «لانگ لاین» انجام میشود، تصریح کرد: استفاده از تورهای صیادی منوفلامنت به دلیل آسیبهای جبران ناپذیری که به آبزیان و مرجانها وارد میکند ممنوع است و با متخلفان در این حوزه برخورد میشود.
سرهنگ همتی افزود: پایگاه دریابانی کیش با همراهی مراجع محترم قضائی در ۱۵ روز ابتدایی تیر ۱۱ فروند شناور توقیف و ۲۵ صیاد متخلف نیز دستگیر شدند و بیش از ۷ تن انواع ماهی و مقدار تقریبی ۱۴ هزار متر انواع تور غیر مجاز نیز کشف و ضبط شدند.
جانشین پایگاه دریابانی کیش با بیان افزایش کشفیات، توقیف شناور و دستگیریها در چهار ماهه گذشته امسال در حوزه صید غیر مجاز، تصریح کرد: کشف ۱۳ تن انواع ماهی و بیش از ۲۷ هزار متر انواع تورهای غیر مجاز از ۱۸ فروند شناور و دستگیر ۳۰ صیاد متخلف از جمله اقدامات این فرماندهی است.
وی با اشاره به رعایت قوانین توسط صیادان افزود: صیادان برای صید مکلف به داشتن مجوز از اداره شیلات هستند و با افراد فاقد مجوز برای صید با حمایت دستگاه قضائی برخورد قانونی خواهد شد.
سرهنگ همتی با بیان اینکه باید در حفظ و نگهداری اکوسیستم خاص و مرجانی جزیره کیش تلاش کنیم، خاطرنشان کرد: با همراهی مراجع قضائی، ساکنان و همکاری سایر ادارات متولی امر هرکدام باتوجه به مسئولیت خود، با هر روشی که موجب آسیب به این اکوسیستم و آبزیان میشود بهصورت جدی برخورد میکنیم.
جانشین پایگاه دریابانی کیش بر لزوم و شرایط استقرار یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات تأکید و خاطرنشان کرد: با پیگیریهای اداره شیلات جزیره و حمایت مسئولان مربوطه شاهد فراهم شدن شرایط استقرار و شروع به کار یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات در جزیره کیش باشیم.