۲ واحد تهیه و عرضه مواد غذایی متخلف در نیشابور پلمب شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور
سعید یگانه پور با بیان اینکه این واحدهای صنفی به سبب بی توجهی به موازین و شیوه نامه های بهداشتی، پس از انجام مراحل قانونی، تعطیل شدند، افزود: این واحدهای متخلف می توانند برابر مقررات پس از اجرای مراحل قانونی صرفا به منظور رفع نواقص اعلام شده فک پلمب شده و به رفع نواقص بهداشتی بپردازند.
وی ادامه داد: نظارت بر فعالیت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه مراکز حساس مانند رستوران ها، اغذیه فروشی ها، کافی شاپ و آبمیوه فروشی ها و... در فصل تابستان و همزمان با فصل تردد انبوه مسافران و زائران در نیشابور از اهمیت بالایی برخوردار است و کلیه متصدیان نیز ملزم به رعایت اصول بهداشتی هستند.
یگانه پور در پایان به همه مردم توصیه کرد: در صورت مشاهده تخلف های بهداشتی حتما با استفاده از سامانه تلفنی ۱۹۰ مراتب را با کارشناسان بهداشت در میان بگذارند تا اقدامات کنترلی در کوتاهترین زمان ممکن صورت پذیرد.