بانوان ملایری درمسابقات پنچاک سیلات قهرمانی کشورسه مدال رنگارنگ کسب کردند.
ورزشکاران ملایری باکسب سه مدال درخشان طلاو برنز درمسابقات پنچاک سیلات بانوان قهرمانی کشور خوش درخشیدند.
در این رقابتها یاسینا قنبری مقام اول و مدال طلا در رده سنی جوانان کسب کرد، فاطمه بهرامی مقام سوم و مدال برنز را در رده سنی بزرگسالان بدست آورد همچنین یاسمن زنگنه مقام سوم و مدال برنز در رده سنی نوجوانان کسب کرد.
در بخش تیمی در رده سنی جوانان هم تیم ملایر با کسب نشان طلای خانم قنبری موفق به کسب مقام سوم تیمی این پیکارها شد.
تیم بانوان شهرستان ملایر بعنوان نماینده استان همدان به سرپرستی و مربیگری خانم فاطمه امیری پری مربی و نماینده بانوان انجمن پنچاک سیلات استان همدان در این دوره از مسابقات شرکت کرد و افتخاری دیگر را برای ورزش بانوان استان همدان به ارمغان اورد.
مسابقات پنچاک سیلات بانوان قهرمانی کشور با حضور ۲۵۰ بانوی ورزشکار در چهارده تیم از سراسر کشور به میزبانی استان خراسان رضوی برگزار شد.
پنچاک سیلات به معنای مبارزه برای دفاع از خود است. و از ورزش های باستانی اندونزی محسوب می شود، از مشاهده و بازسازی روش های حرکتی حیوانات به ویژه میمون، عقاب و ببر تأثیر پذیرفته است .آموزش های پنچاک سیلات متناسب با رده ی سنی برنامه ریزی می شود
روش مبارزه در این رشته یک سیستم پیچیده از حرکات دفاعی و حمله ای است که ترکیبی از ضربات دست و پا، قفل مفصل، پرتاب و مبارزه با سلاح را در بر می گیرد. تکنیک های این رشته رزمی بر روانی و پیوستگی حرکات استوار است که باعث مؤثر واقع شدن مبارزه می شود.
آموزش های پنچاک سیلات به صورت تدریجی و متناسب با رده سنی برنامه ریزی میشود. اصول اولیه در آموزش، تعلیم فرم های اجرایی است که قسمتی از آن ها بصورت حرکات موزون بوده که همان پنجاک است و قسمتی مبارزه که همان سیلات است. مبارزه آزاد که سامبات نامیده می شود از اجزای مکمل های آموزش به شمار می رود.
کباتی نان تمرینات تنفسی در این رشته هست که مشابه رشته های رزمی دیگر است.