معاون وزات ارتباطات و فناوری اطلاعات، اجرای طرح فیبر نوری را از جمله طرحهای دولت در راستای افزایش کیفیت و کمیت ارتباطات تلفن و اینترنت خطوط ثابت دانست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، عباسی گفت: در حال حاضر در ایران بیشتر بار ترافیکی اینترنت بر دوش اینترنت همراه
وی، از تصویب افزایش پوشش 80 درصدی خانوارها به اینترنت ثابت تا پایان سال 1404 طی مصوبه شورای عالی مجازی خبر داد و گفت: اجرای کامل این طرح به همت عالی مدیران شهری و سرمایه گذاری بخش خصوصی در کنار همراهی دولت نیازمند است و ما مطمئن هستیم اجرای طرح فیبر نوری سراسری یکی از پروژه های عظیم این دولت خواهد بود.
عباسی افزود: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون شاهد همراهی بخش خصوصی و مجموعه مدیریت شهری با دولت بودیم، از اینرو دولت جهت برگشت هرچه سریع تر سرمایه به بخش خصوصی و ترغیب به سرمایه گذاری در این حوزه، تمامی دریافتی خود از اپراتورهای ثابت که 3درصد می باشد و 8 درصد از 28 درصد دریافتی از اپراتورهای همراه را به بخش خصوصی اختصاص داده است.
معاون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشوردر ادامه اعلام کرد: تاکنون 8 اپراتور آمادگی خود را جهت اجرای این طرح اعلام کرده و طی تفاهم نامه منعقد شده در 27 اردیبهشت مقرر شده هر اپراتور یک میلیون از 20 میلیون سطح پوششی را تا سال 1404 تکمیل و در اختیار شهروندان قرار دهند.
وی ایجاد شبکه را گام نخست اجرای این طرح عنوان کرد و گفت: ترغیب و تشویق شهروندان به استفاده از این خدمات با تولید محتوای مناسب و با کیفیت گام اصلی در تحقق کامل این هدف است.
شهردار قزوین هم از اختصاص 2000 انشعاب از طرح فیبر نوری به شهروندان قزوین خبر داد.
مهدی صباغی گفت: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون 2000انشعاب اعم از تجاری و مسکونی واگذار شده است و در بازخوردها و نتیجه گیری ها شاهد رضایت کاربران این طرح بودیم.
نماینده مردم قزوین، البرز و ابیک در مجلس شورای اسلامی هم اظهار امیدواری کرد قزوین در آینده نزدیک لقب شهر هوشمند را در کنار پایتخت خوشنویسی به همراه داشته باشد.
فاطمه محمدبیگی در ادامه گفت: تصویب قانون یکپارچه سازی داده ها بعنوان مرجعی برای فراهم کردن زیرساخت های قانونی فرآیندهای فیبر نوری، قانون جهش تولید دانش بنیان و تسهیل صدور مجوز کسب و کارهای مجازی از جمله برخی از اقدامات مجلس دراین راستا است.
وی در ادامه با اشاره به تاثیر مثبت تجهیز شهرها به فیبر نوری گفت: یکی از نیازهای کشور در حوزه سلامت، در اختیار داشتن 6 دیتا سنتر اصلی با امکان حفظ محرمانه اطلاعات و مدیریت داده در سراسر کشور است چرا که ضعف در دسترسی به اینترنت را می توان از عوامل اصلی عدم اجرای آن دانست که امیدواریم با تجهیز شهرها به فیبر نوری این نیاز کشور نیز رفع شود.
نماینده مردم قزوین، البرز و ابیک در مجلس شورای اسلامی گفت: استان قزوین در سال 99 استان دوم در ضعف پوشش اینترنت بود که با پیگیری های انجام شده مبلغ 200 میلیارد ریال جهت رفع این مشکل اختصاص داده شد که از این میزان تاکنون 60 درصد اختصاص یافته و طی دو سال 105 ایستگاه تقویت ارتباطی در حوزه شبکه اینترنت، مخابرات و شبکه اپراتورهای همراه اول در این دو استان انتهای جدول بهره مند از خدمات اینترنتی اجرایی شد.
وی در ادامه خواستار اختصاص کامل این مبلغ جهت رفع مشکلات باقیمانده در این حوزه شد.