سالانه بیش از ۶۰ تُن گُل محمدی در چهل هکتار باغهای بخش لاریجان شهرستان آمل برداشت میشود.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود: با میانگین تولید ۱/۵ تا ۳ تُن در هر هکتار از این محصول، سالانه بیش از ۶۰ تُن گُل محمدی در چهل هکتار باغهای بخش لاریجان این شهرستان برداشت میشود.
فولاد با اشاره به باغ ۱۷ هکتاری گُل محمدی آقای ذوالفقاری در حاشیه رودخانه روستای زیار تصریح کرد: ایشان سال ۹۱ با انتقال بوتههای گُل محمدی از کاشان به این منطقه پرورش و تولید گُل محمدی آغاز کرده است که بخشی از آن را در کارگاه گُلاب گیری خود به گُلاب تبدیل و روانه بازار و بخش دیگری را پس از بسته بندی به کاشان و قمصر برای تولید گُلاب ارسال میکند.
فولاد افزود: به دلیل ارتفاع بالا و سرمای زیاد، گُلاب و اِسانس تولیدی در این منطقه از کیفیت بیشتری برخوردار بوده و تاکنون ۴۰۰ هکتار از زمینهای شیبدار و مستعد کشت گیاهان دارویی از جمله گُل محمدی در بخش لاریجان شهرستان آمل شناسایی شده است.