معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با مشارکت دانشگاههای علوم پزشکی و پارکهای علم و فناوری بزودی پردیسهای سلامت در استانها راهاندازی و فعال میشود.
علی خیرالدین افزود: برای ساماندهی نیازهای بخشهای صنعت و تولید، سامانهای تدارک دیده شده است که مدیران شرکتها حتما باید به آن مراجعه کنند، با نیازها آشنا شوند و برای هماهنگی ایدههای خود اقدام کنند.
وی یادآورشد: لازم است نقشه منطقهای جامع نیاز کشور ترسیم تا ایدههای شرکتهای دانشبنیان بر اساس آن طراحی و هدایت شود و حتما باید اساتید دانشگاه نیز به سمت فناوری سوق داده شوند.
آقای خیرالدین تصریح کرد: امروز به جای تولید مقاله در دانشگاهها باید به سمت تولید ایده و محصول و اشتغال حرکت کنیم و از ظرفیتهای مراکز رشد و شرکتهای دانشبنیان برای رسیدن به اهداف توسعهای استفاده شود.
وی گفت: از آنجا که مرکز رشد دانشگاه بینالمللی قزوین نمیتواند جایگاه پارک علم و فناوری را داشته باشد، از این رو میتوانید نسبت به ایجاد پردیس اقدام کنید تا زایشی شود و هنگامی که به تولید انبوه رسیدند وارد مراکز رشد شوند.
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم بیان کرد: مراکز رشد میتوانند از طرح دستیار فناور استفاده کنند که با این روش دانشجو میتواند ۶ ماه در یک شرکت دانشبنیان همکاری کند و حقوق آن را تامین میکنیم تا کارآموزی انجام شود.
آقای خیرالدین افزود: در این طرح به دانشجویان لیسانس در صورت فعالیت در مراکز رشد ماهانه یک میلیون تومان، افراد فوق لیسانس ماهانه دو میلیون و دکتری ماهانه سه میلیون تومان حقوق تا ۶ ماه پرداخت میشود.
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم تصریح کرد: با همکاری پارکهای علم و فناوری و دانشگاههای علوم پزشکی تصمیم داریم پردیسهای سلامت را در استانهای کشور راهاندازی کنیم.
وی گفت: دانشگاههایی که مراکز کارآفرینی ندارند حتما باید به راهاندازی این مراکز اقدام کنند، زیرا این کار اولین گام در ورود به حوزه فناوری است.
آقای خیرالدین تصریح کرد: مراکز رشد باید مجوز شورای فناوری و گسترش را دریافت و طرح «دستیار فناور» را در مراکز خود فعال کنند.