در روز عید قربان، ۱۲ جایگاه موقت و غیرموقت در شهرستان اصفهان به ارائه خدمات فروش و ذبح دامهای سبک میپردازند.
دکتر سیداکبر حسینی افزود: شهروندان برای خرید و کشتار دام صرفا به این ۱۲ مرکز مراجعه کنند و برای اطلاع از نشانی آنها و یا سوالات دیگر با شماره تلفن ۱۵۱۲ تماس بگیرند.
وی تاکید کرد: به منظور پیشگیری از بیماریهای تب کریمه کنگو و تب مالت لازم است که لاشه دام ذبح شده تا ۲۴ ساعت و آلایش خوراکی مانند دل و جگر و قلوه آن تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد بالای صفر در یخچال نگهداری و سپس مصرف شوند.