آمار و ارقام نشان میدهد که بیش از ۵۳ درصد گوشت قرمز مصرفی ایرانیان طی یک سال، گوشت گاو و گوساله بوده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سيما، آمار سالانه کشتار دام در کشتارگاههای کشور حکایت از این دارد که گوشت گاو و گوساله با ٣٣٦ هزار تن عرضه در سال ۱۴۰۰ معادل ۵٣.٨ درصد از وزن کل گوشت قرمز مصرف شده در ایران را به خود اختصاص داده است.
بر اساس نتایج آمارگیری مرکز آمار ایران، وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دامهای ذبح شده در کشتارگاههای کشور در سال ١٤٠٠ حدود ٦٢٤ هزار تن بوده که سهم گوشت گاو و گوساله با ۳۳۶ هزار تُن، بیش از سایر انواع دام بوده است.
در این آمار، گوشت گوسفند و بره با ٢٣٨ هزار تن معادل ۳۸.۱ درصد، بز و بزغاله با ٣٨ هزار تن معادل ۶.۲ درصد و سایر انواع دام با ١٢ هزار تن معادل ۱.۹ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص دادهاند.