بیست گروه فنی و بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان در روز عید سعید قربان بر کشتار دام در سطح استان نظارت میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم،
سید محمد رضا مرعشیان با اشاره به فعالیت ۵۵ دامپزشک و کارشناس بهداشت در قالب این گروهها افزود: نظارت بازرسان دامپزشکی به صورت سیار و ثابت از ساعت ۶ صبح روز عید قربان تا ۱۴ عصر ادامه دارد.
وی با اشاره به فعالیت چهار کشتارگاه در کیلومتر ۹ و ۱۵ جاده جعفریه، مسجد مقدس جمکران و سازمان بهزیستی در میدان شهید محلاتی از هم استانیها خواست در صورت امکان، دام خود را در این مراکز قربانی کنند.
مرعشیان همچنین از ارائه دام سالم در این مراکز هم خبرداد و افزود: با توجه به شیوع بیماری ویروسی «تب کنگو»، گوشت قربانی ۲۴ ساعت و متعلقات دام مانند جگر ۴۸ ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری شود.