در آیین اختتامیه یازدهمین دوره جشنواره نوجوان سالم استان فارس، ۹۷ برگزیده مرحله استانی به مرحله کشوری این جشنواره راه یافتند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: لازم است که با همکاری خانواده ها، فرهنگیان و دانش آموزان و با هم افزایی همه جامعه، آسیبهای اجتماعی را در دانش آموزان به حداقل برسانیم.
محمد خلیل عسکری در آیین اختتامیه یازدهمین دوره جشنواره نوجوان سالم، گفت: با توجه به اینکه بیش از دو سال دنیا و به طبع آن، جامعه ما درگیر بیماری کرونا بود و فعالیتهای آموزشی ما از طریق فضای مجازی صورت میگرفت که طبعا آسیبهای اجتماعی نو و جدیدی وارد زندگی ما شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی اموزش و پرورش فارس هم در این مراسم گفت: ترویج شیوههای زندگی سالم، پیشگیری از گرایش به رفتارهای پرخطر و مبارزه با اعتیاد و مصرف مواد مخدر و آسیبهای اجتماعی از اهداف اصلی برگزاری این جشنواره است که امسال به طور خاص بر مسئله اعتیاد تاکید ویژهای داشته ایم.
علی رضا شادباش افزود: این جشنواره در راستای سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش طراحی و در سه بخش خلاقیتهای دانش آموزی، ابتکارات مدرسههای الگو و ابتکارات جامعه محور برگزار شده است.
ارسال هزار و ۸۴۲ اثر به دبیرخانه استانی جشنواره نوجوان سالم
رییس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش فارس با اشاره به اینکه در حوزه فرهنگیان ۵۰ نفر برگزیده شده اند افزود: همچنین ۳۷ دانش آموز در مقطع متوسطه اول، ۴۳ اثر در متوسطه دوم و یازده اثر در مقطع ابتدایی و ۴ نفر از اولیا در این دروه از جشنوراه برگزیده شده اند.
علی خواجه نژادیان در آیین اختتامیه یازدهمین دوره جشنواره نوجوان سالم، با اشاره به اینکه آغاز به کار رسمی این دوره جشنواره از آبان ماه ۱۴۰۰ بوده است گفت: در هر رشته از هر منطقه ۳ اثر و در مجموع هزار و ۸۴۲ اثر به دبیرخانه استانی ارسال شده است.
رییس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش فارس افزود: پس از داوری، ۱۴۵ اثر مقام اول، ۹۰ اثر مقام دوم و ۸۴ اثر مقام سوم را کسب کردند.
رییس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش فارس ادامه داد: این جشنواره در رشتههای نقاشی، طراحی و گرافیک، فیلم و پویانمایی، تولید بازی رایانه ای، نرم افزارهای چند رسانه ایی برگزار شد.
خواجه نژادیان گفت: آثاری که در راستای ارائه راهکار و مداخلههای دانش آموز محور بوده است امتیازات بالاتری در داوریها به خود اختصاص داده اند.
رییس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش فارس افزود: در این جشنواره شاهد حضور ۶۰ درصد از دانش آموزان دختر و ۴۰ درصد از دانش آموزان پسر بوده ایم.
نمایشگاهی از آثار برگزیده این جشنواره در تالار سعدی در معرض دید حاضرین قرار گرفت.