مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از آغاز برداشت پیازسفید از ۴۰۰ هکتار مزارع این شهرستان خبر داد.
این مقام مسوول با بیان این که ۷۰ درصد کشت پیاز در سطح شهرستان به روش نشایی انجام میشود، اظهارداشت: کشت پیاز به روش سنتی در آبان و کشت به روش نشایی در اسفند سال گذشته انجام و برداشت نیز از اوایل تیر آغاز شده است و تا مرداد ادامه دارد.
او گفت: کشت نشایی به دلیل مزایایی مثل احتمال رسیدن به تراکم مطلوب و یکنواختی بوته در مزرعه، امکان زودرس کردن محصول با پرورش نشا در محیطهای کنترل شده و کوتاهتر بودن دوره اشغال زمین در مقایسه با کشت مستقیم مورد استقبال بهره برداران قرار گرفته است.
امیریان با اشاره به مدیریت مصرف آب در این مزارع، افزود: در روش کشت نشایی به دلیل کوتاه شدن دوره رشد گیاه، مقارن شدن با بارشهای اواخر زمستان و اوایل بهار و استفاده از روشهای نوین آبیاری به خصوص روش مه پاش مصرف آب به حداقل میرسد.
مدیر جهاد کشاورزی مرودشت ادامه داد: هر ساله برداشت پیاز و سایر محصولات سبزی، صیفی و جالیزی در این شهرستان اشتغال موقت برای هزاران کارگر فصلی را فراهم میکند.