بیش از سه و نیم میلیون جوجه یکروزه امسال در جویبار تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی جویبار با اشاره به تولید ۳ میلیون و ۳۶۷ هزار قطعه جوجه یکروزه گوشتی سه ماه نخست امسال در این شهرستان گفت: این میزان تولید به نسبت مدت مشابه پارسال ۱۰ درصد افزایش داشته است.
غلامرضا سعیدی با بیان اینکه از این میزان تولید سه میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه در واحدهای تولیدکننده به ثبت رسید افزود: این شهرستان با داشتن ۱۶ واحد مرغ مادر گوشتی با سهم بری ۸.۹ درصدی به عنوان قطب مهم تولید جوجه یکروزه استان شناخته میشود.
وی به فعالیت ۱۴۷ واحد مرغداری گوشتی فعال و وجود ۷ کارخانه جوجه کشی به ظرفیت ۹۸ دستگاه در این شهرستان اشاره و خاطرنشان کرد: با میانگین تولید یک میلیون قطعه جوجه یکروزه در هر ماه و شرایط سنی گلهها (حداقل ۴۵ روز)، روزانه ۵ هزار تن و ماهانه میانگین ۲۱ تا ۲۲ هزار تن گوشت مرغ در جویبار تولید میشود.
سعیدی، روند جوجه ریزی در این شهرستان را مناسب و بر اساس نیاز ارزیابی کردو گفت: با توجه به شتاب پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش به مرغداران این شهرستان برای خرید و تامین نهادههای مورد نیاز واحدهای مرغداری، مشکل کمبود جوجه ریزی و گوشت مرغ و تامین نهادههای دامی نداریم.