وزیر بهداشت و درمان در جلسه شورای اداری بندر چابهار : نگاه ما به بهداشت درمان در کشور عدالت محور است، که وزارت بهداشت بدنبال آموزش نیروهای بومی و توانمند در هر استان و بویژه سیستان وبلوچستان است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، دکتر عین اللهی در ادامه با حضور در جلسه شورای اداری بندر چابهار مسائل و مشکلات مربوط به حوزه بهداشت ودرمان. دانشگاه علوم پزشکی جنوب استان را بررسی کرد وگفت:برای رفع مشکلات بهداشتی در سیستان و بلوچستان مجموعهوزارت بهداشت ودرمان، عزمی جدی دارد و با آموزش نیروی های توانمند بومی، امیدواریم شاخص های بهداشتی در این منطقه، ارتقا پیدا کند.
وی گفت: کشور ما باتحریم های ضد بشری بسیار زیادی روبرو است، کشورهای غربی بویژه آمریکا در زمان اوج شیوع کرونا حتی به ما اجازه ورود دارو ازکشورها دوست، نمیدادند،و بسیاری از داروهایی که نیاز بیماران ما بود را مشمول تحریم های ظالمانه خود قرار داده اند.
وی افزود:نگاه ما به بهداشت درمان در کشور عدالت محور است، که وزارت بهداشت بدنبال آموزش نیروهای بومی و توانمند در هر استان و بویژه سیستان وبلوچستان است.
عین اللهی گفت: دانشکده علمپزشکی چابهار تا مردادماه سال جاری راه اندازی می شود و دانشگاه علوم ایرانشهر باید هر چه زودتر شرایط را برای راه اندازی دانشکده علوم پزشکی چابهار آماده کند تا این امر بسیارمهم در کوتاهترین زمان ممکن محقق شود.
عین اللهی وزیر بهداشت و درمان در سفر یک روزه به جنوب این استان پساز سفر به ایرانشهر، از طرح های بهداشتی و درمانی بندر چابهار نیزبازدید کرد.
وی قبل ازشرکت در جلسه شورای اداری استان از بیمارستانی 540 تختخوابی و بخش سوختیگی ومراقبت های ویژه بیمارستان امام علی(ع) چابهار بازدید کرد.
سازمان منطقه آزاد چابهار ۲۰ هکتار زمین به صورت رایگان برای احداث بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی این شهرستان به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واگذار کرده است
تیرماه سال 1398 عملیات اجرایی ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار با اختصاص ۲۰ میلیارد ریال آغاز شد اما تاکنون پیشرفت قابل توجهی نداشته است.
هماکنون بیمارستان امام علی (ع) چابهار با حدود ۲۲۰ تخت، بیماران شهرستانهای چابهار، کنارک، نیکشهر، فنوج، قصرقند، سرباز و حتی جاسک را پوشش میدهد.