در نشست اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی بر اشاعه فرهنگ این دو فریضه با برنامههای خلاقانه و غیرمستقیم تاکید شد.
وی استفاده از ظرفیتهای استان و توجه اعضای ستاد به وظایف خود در حوزه امر به معروف و نهی از منکر یک ضرورت دانست و افزود: کار در این حوزه نیاز به حساسیت و دقت نظر دارد و بیش از هر زمانی نیازمند هم افزایی و وحدت میباشیم.
نماینده، ولی فقیه در استان در ادامه جدیت در اجرای برنامهها و فعالیتها، خلاقیت، نشاط و شادابی در برنامهها را از ضرورتهای دیگر کار در امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد و گفت: برنامهها باید قابلیت عملیاتی شدن و اثرگذار بودن داشته باشند و تمامی دستگاهها در اجرای برنامهها پیوست امربه معروف را جدی بگیرند.
آیت الله دری در ادامه گفت: بیان جایگاه، اهمیت، آثار و شرایط مختلف امر به معروف و نهی از منکر و اقدامات عملی اهل بیت (ع) این دو فریضه از جمله محورهایی است که باید در دستور کار نهادهای متولی قرار گیرد.
حجت الاسلام فرخی دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان هم به مصوبات این نشست اشاره کرد و گفت: در این نشست مقرر شد دانش آموختگان امر به معروف و نهی از منکردر محلاتِ مختلف اراک و شهرهای استان گروه بندی شوند تا بتوانند در بحث نظارت و کنترل اجتماعیفعالیت داشته باشند تا هم تذکر دهند و هم اینکه جاهایی که نیاز است مطالبه گری داشته باشند.
حجت الاسلام فرخی افزود: همچنین موضوع دیگری که در این نشست مورد بحث قرار گرفت ایکه تمام مدیرانو روسای ادارات که روسای شوراهای امربه معروف و نهی از هر دستگاه هم هستند، آنها نیز دورههای آموزشی امر به معروف را ببینندتا یک برآورد درستی از این دو واجبداشته باشند و در دستگاههای خودبه نحو احسن آن را دنبال کنند.
نظارت و و منترل اخلاقی داشته باشندو یا از دستگاه خودشان تعریف کنند که این افراد موظف به نظارت باشند که خلاف شئونات اسلامی اتفاق نیافتد و یا اینکه از ستاد امر به معروف و نهی از منکرکمک بگیرند تا آن همایش و یا غرفه بصورت کاملامناسب از نظر اخلاقی برگزار شود.
در پایان هریک از اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در خصوص احیای هر چه بهتر این دو فریضه پرداختند.