بنابر پژوهشهای علمی خوردن تخممرغ خام یا غذاهای حاوی آن باعث ابتلا به عفونت سالمونلا میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ دکتر خدایی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد گلپایگان با بیان اینکه تخم مرغ در شمار کاملترین مواد غذایی است، گفت: سالمونلا یک باکتری است که باعث اسهال، تب، گرفتگی عضلات و استفراغ میشود که خوردن تخم مرغ خام احتمال ابتلا به آن را افزایش میدهد.
وی با اشاره به لزوم مصرف سه عدد تخم مرغ در هفته برای افراد بالغ افزود: این افراد باید از مصرف تخم مرغ همراه با شیر نیز پرهیز کنند.
این پژوهشگر علوم تغذیه در ادامه گفت: در پژوهشی دیگر نیز مشخص شد که ۱۳ درصد از تخم مرغها نیز آلوده به انگل توکسوپلاسما هستند که این امر لزوم مصرف تخم مرغ به صورت پخته را تقویت میکند.