وزیر بهداشت گفت: طرح عدالت و تعالی نظام سلامت اجرا شده و بسته های خدمت مرتبط با این طرح تعریف و گام به گام ارائه خواهد شد.
وی با بیان این که طرح عدالت و تعالی نظام سلامت در وزارت بهداشت تدوین و دستورالعمل آن به تمامی بخش ها ابلاغ شده و جزو برنامه های اصلی قرار گرفته است، گفت: در کرونا اثبات شد که سلامت بعد از امنیت در همه جوامع اولویت دارد و بدون سلامت اشتغال و رونق اقتصادی نخواهیم داشت.
وزیر بهداشت با بیان اینکه امکان دسترسی آسان به خدمات با کیفیت سلامت باید برای همه اقشار فراهم شود، افزود: در طرح عدالت و تعالی، بسته های خدمت تدوین شد تا دریافتی پزشکان براساس محل خدمت آنها تغییر کند؛ به طوری که دریافتی پزشکان مناطق محروم بیش از پزشکان کلانشهرها باشد.
دکتر عین اللهی اضافه کرد: این سیاست را در شورای حقوق و دستمزد تصویب کردیم و به دنبال آن بسته های تشویقی برای پزشکان مناطق محروم تعیین شد.
وزیر بهداشت با بیان اینکه بهره وری در بسیاری از مرکز دولتی نیاز به ارتقا و تکمیل دارد، ادامه داد: در این مراکز باید زمینه ای فراهم کرد که مردم در کنار درد بیماری درد تامین هزینه های خود را نداشته باشند و این مقصود با تقویت بیمه ها حاصل می شود.
دکتر عین اللهی بودجه بیماران خاص را هشت هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: با تقویت بیمه ها باید برای بیماران صعب العلاج و خاص امنیت و آسایش فراهم آورد.
وی با اشاره به اینکه آموزش عالی محدود به مرکز و مکان خاصی نیست و این امکان باید برای تمام نقاط کشور فراهم شود، افزود: تاسیس دانشکده بهداشت در شهرضا منوط به تعیین حداقل سه رشته پزشکی است.
وزیر بهداشت همچنین با اشاره به اهمیت راهبردی جوانی جمعیت خواستار توجه خیرین سلامت به این حوزه و برنامه ریزی جدی در زمینه فرهنگسازی برای رشد جمعیت شد و گفت: افزایش جمعیت یک مسأله فرهنگی است و در این خصوص باید طرح های تشویقی ایجاد شود؛ همچنان که در حال حاضر مادران باردار از هر دهک بدون آزمون وسع و کودکان تا ۵ سال تحت پوشش بیمه قرار می گیرند.
دکتر عین اللهی با اشاره به اینکه تقویت شبکه های بهداشت و درمان در دستور کار وزارتخانه است و باید دانشگاه های علوم پزشکی نسبت به این امر همت کنند، افزود: بهورزان در نظام جایگاه والایی دارند و قدر این عناصر دلسوز و خدوم در ارتقای سلامت باید بیش از پیش دانسته شود.