رئیس دادگستری دلیجان: سه هزار و ۱۷۷ فقره پرونده فعال قضایی در شعب دادگاهی، دادسرا و شورای حل اختلاف دادگستری این شهرستان در دست رسیدگی است.
او اضافه کرد: ۱۹ هزار و ۶۶۳ فقره پرونده در این بازه زمانی در شهرستان دلیجان مختومه شد.
رئیس دادگستری دلیجان ادامه داد: هشت هزار و ۳۲۸ فقره پرونده قضایی نیز سال قبل به شعب دادگاههای این شهرستان وارد و از این شمار هشت هزار و ۲۵۲ پرونده مختومه شد.
ترابی با اشاره به ورود پنج هزار و ۹۹۴ فقره پرونده به شعب دادسرای دلیجان در سال گذشته خاطرنشان کرد: پنج هزار و ۸۰۱ فقره پرونده در این سال مختومه شد.
رئیس دادگستری دلیجان، میانگین زمان رسیدگی به پروندهها در سال گذشته را ۱۱۴ روز عنوان کرد و افزود: کاهش اطاله دادرسی و رضایتمندی مردم یکی از موارد مهم سند تحول دستگاه قضایی است.
ترابی یادآور شد: سرقت، توهین به اشخاص، ضرب و جرح عمدی، تهدید و تصادفات رانندگی بیشترین جرایم ارتکابی این شهرستان در سال گذشته بود.
وی، مطالبه وجه، تأمین خواسته، دعاوی اعسار از پرداخت محکوم به، مطالبه وجه چک و درخواست صدور اجرائیه را به ترتیب موضوعات حقوقی اول وارده به حوزه قضایی شهرستان دلیجان بیان کرد.
رئیس دادگستری دلیجان افزود: ملاقات حضوری مردم با دادستان و رئیس دادگستری، حضور در مناطق روستایی، مساجد، واحدهای تولیدی و اماکن اجتماعی به منظور راهنمایی حقوقی مردم و معرفی وکلای معاضدتی به خانوادههای ناتوان از پرداخت هزینههای دادرسی از اقدامات حمایتی این نهاد در دلیجان است.
ترابی بیان کرد: به منظور تحقق شعار سال جاری و حمایت از واحدهای تولیدی دانش بنیان در دلیجان، بعد از اقدامات قضایی و مدیریتی لازم با همکاری فرمانداری، یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی این شهرستان در روزهای آینده به چرخه تولید باز میگردد.
وی افزود: سال گذشته در جهت پیشگیری از وقوع جرم و حفظ حقوق مردم، شناسایی و پیگیری رفع نقاط حادثه خیز، پیگیری اصلاح پروانههای چرای دام، پیگیری رفع تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی، الزام واحدهای تولیدی و ایزوگام به رعایت استانداردهای زیست محیطی و جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز از سوی نهاد قضایی دلیجان انجام شد.
رئیس دادگستری دلیجان در انتها خاطرنشان کرد: به منظور کاهش اطاله دادرسی و کاهش مراجعه مردم به دادگستری، سامانه الکترونیکی دادرسی در این شهرستان راهاندازی شده است.