رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه: در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان ۷۰۰ تن در سال است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: از این تعداد ۱۴ واحد گوشتی با ظرفیت ۷۲ هزار و ۶۱۲ قطعه و ۲ واحد بوقلمون مولد بومی با ظرفیت ۴۵۰۰ قطعه است.
قاسمی افزود: شهرستان های روانسر، کرمانشاه، کنگاور، سنقر، صحنه و سرپل ذهاب بیشترین واحدهای پرورش بوقلمون استان را در اختیار دارند.