پایش فضای درونی و بیرونی واحدهای اقتصادی نقش مهمی در کنترل و کاهش اعتیاد جامعه کارگری دارد.
محسن یارمحمدیان با اشاره به شواهد میدانی وجود اعتیاد در کارخانجات و محیطهای کارگری افزود: یاریگران کار و تولید، مسئولان خانههای بهداشت و کارشناسان بهداشت حرفهای باید مشاهدات میدانی خود را به مسئولان استان منعکس کنند تا گزارشهای میدانی در سیاستگذاریهای کلان استان در جهت کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی به ویژه اعتیاد مورد توجه قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه باید برفضای داخلی و پیرامون کارخانجات و کارگاههای اقتصادی توجه کرد گفت: ارتقای سطح سواد سلامت اجتماعی در راستای پیشگیری و شناخت آسیبهای اجتماعی برای جامعه کارگری امری ضروری است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هم در این کارگاه گفت: یک کارگر برای تامین نیازهای خانواده اش، بعضاً روزانه دوازده ساعت به صورت فرسایشی کار میکند و همین امر زمینه ساز ایجاد انواع آسیبهای اجتماعی و تمایل افراد به سمت مواد مخدر است که بنیان خانوادههای کارگری را تهدید میکند.
میثم مداحی با اشاره به نقش خانههای بهداشت کارگری در حفظ و ارتقای سلامت کارگران گفت: بهگرهای واحدهای اقتصادی به عنوان نقش واسط و تعدیل گر بین کارگر و کارفرما باید از طرفی برای بهبود و ارتقای سلامت روحی و فضای کاری کارگران و از طرفی نیز در ارتقای بهره وری و سرعت انجام کار در واحدهای اقتصادی نقش آفرینی کنند.
کارگاه آموزشی یک روزه پیشگیری از اعتیاد وآسیبهای اجتماعی به مناسبت هفته مبارزه با سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر به همت حوزه مدیریت اجتماعی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی ویژه یاریگران زندگی در محیط کار و تولید و کارشناسان بهداشت حرفهای واحدهای اقتصادی برگزار شد.