محققان یک شرکت دانشبنیان موفق به تولید نوعی ماده ضدعفونیکننده زیستی شده اند که بسیاری از مشکلات ضدعفونی میوهها و سبزیجات را برطرف میکند.
عبدالله عاطفی مدیر عامل شرکت دانش بنیان، درباره آغاز فعالیت خود در زمینه تولید مواد ضدعفونی کننده میوه و سبزیجات گفت: این شرکت فعالیت خود را از سال ۸۵ آغاز کرده و علاوه بر تولید مواد ضدعفونی کننده میوهها و سبزیجات، در زمینه تولید واکس میوه ها، ضدعفونی کننده دست و ضدعفونی کننده سطوح فعالیت دارد.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان مازندران درباره تفاوت این محصول با نمونههای مشابه در بازار گفت: این ماده ضدعفونی کننده به دلیل وجود عصاره گیاهی در خود محصولی زیستی است، یعنی تاثیری روی بافت میوهها ندارد و به داخل آن رسوخ نمیکند و باعث پوسیدگی آنها نمیشود، در حالی که نمونههای موجود در بازار برپایه شیمیایی است و به بافت میوه آسیب میزند و باعث از بین رفتن زودتر آن میشود. همچنین این محصول مشابه خارجی ندارد.
وی در ادامه درباره محصول دیگر این شرکت که واکس میوه است گفت: واکس میوه زیستی مادهای است که روی سطوح میوه قرار می گیرد و از پوسیدگی زودهنگام آن جلوگیری میکند که انبارداران میوه و یا فروشگاه ها برای نگه داری بلند مدت میوهها از آن استفاده میکنند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در ادامه خاطر نشان کرد: هم اکنون تولید ما به علت شرایط تحریم محدود است و متناسب با تقاضای بازار و مشتری صورت میگیرد؛ در حالی که ما ظرفیت تولید روزانه یک تن از این محصول را داریم.
عاطفی در پایان درباره قیمت این محصولات در مقایسه با نمونههای شیمیایی گفت: این ماده ضدعفونی کننده علاوه بر بی ضرر بودن با قیمت مناسبی در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرد.