۱۱ هزار تن ماهی در خراسان رضوی سالانه تولید می شود
سالانه بیش از ۱۱ هزار تن ماهی خوراکی شامل: هشت هزار و ۴۰۰ تن ماهیان سردابی و بقیه ماهیان گرمابی و خاویاری در خراسان رضوی تولید می شود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سالانه
بیش از ۱۱ هزار تن ماهی خوراکی در واحدهای پرورش ماهی و استخرهای کشاورزی این استان تولید می شود.
مجید طاهرپور افزود: از این میزان، هشت هزار و ۴۰۰ تن ماهیان سردابی و بقیه ماهیان گرمابی و خاویاری است.
وی ادامه داد: هم اکنون هزار و ۶۴۲ واحد پرورشی در بخشهای مختلف تولید شیلات از جمله ماهیان زینتی، ماهیان گرمابی، سردآبی و گیاهان آبزی در استان خراسان رضوی فعالیت دارند که بخش عمده آنها دارای مجوز هستند.
طاهرپور گفت: سالانه ۱۱ میلیون قطعه انواع ماهیان زینتی در استان تکثیر و پرورش می یابد که آمار مطلوبی است که این میزان تولید حاصل فعالیت ۹۲ مرکز پرورش ماهیان زینتی است.
وی افزود: سالانه در ۲ مرکز تولید شیلات تعداد ۱۳۵ هزار شاخه گیاهان آبزی نیز تولید می شود.
وی اضافه کرد: حساسیت زیاد بخش شیلات موجب می شود که این حوزه از شرایط و فضاهای خاص مانند شیوع کرونا، نوسانات اقتصادی و تورم متاثر شود اما خوشبختانه بهره برداران در این زمینه تمام تلاش خود را برای تولید موفق به کار می بندند.
استان خراسان رضوی جزو استانهای موفق کشور در زمینه شیلات است.