استان مازندران با اعتبارات اندک، پاسخگوی حجم مسافران و در نتیجه مراقبت از شناگران نیست.
عباسی با بیان اینکه ۸۷ درصد غریق در مازندران افراد غیربومی هستند گفت: مسئله دریا در مازندران با توجه به مسافران هفتگی مسئلهای ملی است و استان با اعتبارات اندک پاسخگوی حجم مسافران و در نتیجه مراقبت از شناگران نیست.
او گفت: موجهای شکافنده ممکن است در ۱۰ متری سبب غرق شدگی مسافران شود و هرگونه سرمایه گذاری در حوزه بازیهای آبی ممکن است با توجه به وضعیت دریا امکان پذیر نباشد.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران همچنین گفت:بیشترین غریق در مازندران از استانهای تهران و خراسان هستند و مسافران در طرح دریا و خارج طرح دریا خود را به امواج میسپارند که استانداری به عنوان متولی باید حساسیتها را افزایش داده و طرحهای مختلف مطابق با استانداردهای روز دنیا اجرا کند.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با بیان اینکه سه چهارم مهمانان مراجعه کنندگان در فصل تابستان هستند یادآور شد در محمود آباد، نور، بابلسر، نوشهر و چالوس بیشترین غرقی را داریم.
او با بیان اینکه ۶۰ درصد غرقیها در زمانی که طوفان بود غرق شده اند گفت:وجود امکانات اورژانسی؛ استقرار ۱۱۵ اورژانس در ساحل برای احیا ریوی و قلبی ضرورت دارد.
نیاز به ۵۰ فروند جت اسکی در سواحل
رئیس هیات نجات غریق مازندران هم گفت: به ۵۰ فروند جت اسکی در ساحل نیازمندیم.
کریمیان با بیان اینکه امسال ۱۱۵۰ ناجی غریق در سواحل استان بکارگیری شدند افزود: قبل از آزادسازی ۳۷۵ نقطه حادثه خیز داشتیم و با آزادسازی سواحل، این نقاط به ۴۲۰ نقطه رسیده است.
وی همچنین تصریح کرد: از ابتدای خرداد تا کنون نیز ۴۵۰ نجات غریق مستقر شدند که در حال حاضر ۶۰۰ نفر بکارگیری شدند.