معاون فرهنگی و تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: اختیار نصب رئیس سازمان دارالقرآن الکریم دائماً به عهده رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و از اختیارات ایشان بوده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، چند روز پیش، رئیس سابق هیئت مدیره سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به اینکه حجت الاسلام قمی ، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی فرآیندهای قانونی انتصاب اخیر رئیس در این سازمان را طی نکرده اند، با تاکید بر استعفای سه استاد دیگر قرآن کریم و عضو هیئت امنا، از بلااستفاده ماندن ظرفیتهای این هیئت در طول سه سال اخیر گفته بود. آقای حسین اسدی تاکید کرده بود: «انتصاب رئیس سازمان دارالقرآن که زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی فعالیت میکند، مغایر قانون و اساسنامه مصوب است و در جریان انتخاب رئیس با هیئت امنا مشورتی صورت نمیگیرد.»
معاون فرهنگی و تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی در پاسخ به این شبهات به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: " اولاً مشورت و گفتگو با اعضای هیئت امنا جریان دارد و هیئت مدیره هم در این زمینه تصمیماتی داشته است، ثانیاً اختیار نصب رئیس سازمان دارالقرآن الکریم دائماً به عهده رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و از اختیارات ایشان بوده است و البته به نظر ما هم انتخاب حجت الاسلام حریزاوی به جای حجت الاسلام اخوان صباغ، یک انتخاب رو به جلو و مفید برای عرصه قرآن خواهد بود. "
حجت الاسلام رضا عزت زمانی درباره استعفای اخیر سه عضو هیئت امنا شامل استادان سید محسن موسوی بلده، عباس سلیمی و مهدی قره شیخلو نیز گفت: البته آنان خود باید در این باره پاسخگو باشند و ما هم میدانیم کلام شان و هر چه به زبان میآورند در راستای رشد و تعالی فرهنگ قرآن است، اما دارالقرآن امروز به مراتب و موفقتر و رو به جلوتر از آن چیزی است که در گذشته اتفاق میافتاده است و این اذعان جمعی از استادان هیئت امنای مجموعه و قرآنیان کشور است.
وی افزود: با توجه به وجود اختلاف سلائق، برخی دوستان پیشرفت در حرکتهای قرآنی را با مفهومی متفاوت و برخی دیگر با تعابیری دیگر معنا میکنند. میتوانیم گفتگو کنیم و فرصت مباحثه در این زمینه فراهم است. سازمان دارالقرآن یک مجموعه مستقل، فعال و تحت اشراف ریاست سازمان تبلیغات اسلامی است و ما دغدغه داریم که قرآن باید مشرف بر همه فعالیتهای ما از حیث محتوایی و کمک به عرصه تبلیغ باشد.