حجت الاسلام سید محمد کاظم دانش ، نخستین نماینده اندیمشک و شوش در مجلس شورای اسلامی که در حادثه هفتم تیر ماه سال 1360 آسمانی شد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، در فاجعه هفتم تیر سال ۱۳۶۰ منافقان کوردل، آیت الله بهشتی و ۷۲ یار وفادار حضرت امام خمینی (ره) را به شهادت رساندند.
در جمع این شهیدان سرفراز، سه نفر از نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی شهیدان علیرضا چراغ زاده دزفولی، سید محمد جواد شرافت و حجت الاسلام سید محمد کاظم دانش حضور دارند و در این حادثه تروریستی آسمانی شدند.
حجت الاسلام سید محمد کاظم دانش به سال ۱۳۱۸ هجری شمسی در شهرستان دزفول از یک خانواده روحانی و مذهبی و از سلاله پاک حضرت رسول اکرم (ص) متولد شد.
شهید دانش پس از پایان کلاس ششم ابتدایی به فراگیری علوم اسلامی و معارف اهل بیت (ع) وارد حوزه علمیه دزفول شد و از محضر بزرگانی از جمله آیات عظام امام خمینی (ره)، مشکینى، سلطانى، نورى و فاضل لنکرانی کسب فیض کرد.
وی با شروع نهضت اسلامی حضرت امام خمینی (ره) به مبارزه بر علیه رژیم ستمشاهی پرداخت و با همیاری دوستان خود گروه منصورون را تشکیل داد و چندین بار از سوی ساواک دستگیر و مورد شکنجه قرار گرفت.
حجت الاسلام دانش همچنین با توزیع اعلامیههای حضرت امام خمینی (ره) و نیز با سخنرانی مختلف جنایات رژیم شاه را بازگو و در به ثمر نشستن انقلاب اسلامی مجاهدت و ایثارگری کرد.
این شهید بزرگوار همچنین در کنار مبارزه با رژیم پهلوی در راه مقابله با تفکرات الحادی از جمله کمونیست و بهائیت همت و کوشا بود و بارها با آنها به مناظره و گفتگو میپرداخت.
شهید دانش نیز در عرصه قلم و نویسندگی فعالیت داشت که از جمله آنها میتوان به کتاب دو جلدی سیمای فداکاری و غازهای مهاجر و مقالاتی که در مجله مکتب اسلام چاپ و منتشر شده است، اشاره کرد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان سرپرست کمیته انقلاب اسلامی و امام جمعه شوش منصوب و در راه دفاع از انقلاب اسلامی و خدمت به مردم تلاش و مجاهدت کرد.
بیشتر بخوانید : نگاهی به زندگانی شهید شرافت
در اردیبهشت سال ۱۳۵۹ هجری شمسی در انتخابات مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده مردم شوش و اندیمشک وارد مجلس شد و سرانجام در هفتم تیر ماه سال ۱۳۶۰ هجری شمسی همراه با آیت الله بهشتی و یاران باوفای حضرت امام خمینی (ره) به درجه رفیع شهادت نائل آمد.