سرمربی تیم دوچرخهسواری پیست مردان: دوچرخه خوب ۳۰۰، ۴۰۰ میلیون تومان هزینه دارد که فدراسیون نمیتواند آن را برای همه ملیپوشان بگیرد، پس آنها باید حامی مالی شخصی داشته باشند.
وی افزود: بچههای تیم ما با توجه به شیوع کرونا در یکی دو سال گذشته و همچنین وضعیت اقتصادی، نتوانسته بودند در رویدادهای بینالمللی شرکت کنند و به همین دلیل از سایر کشورها عقب بودیم. این وضعیت در جوانان و بانوان بیشتر نمایان بود؛ آنها ترس داشتند و اسیر جو مسابقات بودند. اگر رکوردهای خودشان را به ثبت میرساندند، قطعاً در جوانان نیز نمایندهای روی سکو داشتیم، اما به دلایلی که گفتم، این اتفاق میسر نشد.
وی در پاسخ به این سوال که «قبل از اعزام به هند، پیشبینیتان از عملکرد رکابزنان چه بود؟» گفت: فکر میکردیم در رده جوانان نتایج بهتری بگیریم. اتفاقاً به کسب دو مدال نیز نزدیک بودیم، اما نشد. این اولین رویداد برون مرزی برای بیشتر ملیپوشان رده جوانان بود و آنها بیتجربه بودند. اگر آنها در یکی دو رویداد قبل از اعزام به هند شرکت میکردند، ترسشان از حریفان از بین میرفت و بدون توجه به جو مسابقات، به میدان میرفتند.
ابوحیدری درباره تجهیزاتی که در اختیار ملیپوشان قرار داشت و مقایسه آنها با دوچرخه رکابزنان خارجی، افزود: رکابزنان سایر کشورها از حامی مالی بهرهمند هستند و مسابقات زیادی را در طول سال شرکت میکنند. آنها از بهروزترین دوچرخهها استفاده میکنند و این مسئله در رویدادهای مهم نیز تاثیر بسزایی دارد. البته همه چیز به تجهیزات نیست، اگر ورزشکاران بابت حضور در تورنمنتهای مختلف تجربه لازم را کسب کنند، قطعاً این مسئله در کنار تجهیزات خوبی که دارند، به بهبود رکوردها کمک زیادی میکند.
سرمربی تیم ملی دوچرخهسواری پیست مردان عنوان کرد: یک دوچرخه خوب ۳۰۰، ۴۰۰ میلیون تومان هزینه دارد که قطعاً قیمت بسیار زیادی برای یک دوچرخهسوار است. به همین دلیل آنها باید حامی مالی شخصی داشته باشند تا این مسئله برایشان جبران شود. ضمن اینکه در توان فدراسیون نیست که بخواهد این دوچرخهها را برای همه رکابزنان خریداری کند. آنها میتوانند با حامی مالی شخصی، دوچرخه بگیرند و با آنها در رویدادهای مختلف به میدان بروند و تجربه کسب کنند.