۶۰ هکتار از اراضی بستر دریاچه سد زاینده رود در مدت چهار روز آزادسازی شد.
محمود چیتیان افزود: عملیات رفع تصرف و بازگشت به وضع سابق اراضی تصرف شده در محدودهی روستای مشهد کاوه از توابع شهرستان چادگان اجرا شد.
وی گفت: دو مورد تخلف برداشت غیرمجاز آب در محدوده دریاچه سد زاینده رود در همین مدت شناسایی شد که با همکاری نیروی انتظامی، نسبت به توقیف ادوات برداشت غیرمجاز آب و انتقال ادوات به کلانتری اقدام شد.
چیتیان در رابطه با حجم ذخیره آب در مخزن سد زاینده رود افزود: میزان ذخیره کنونی سد زاینده رود ۳۵۲ میلیون متر مکعب است و ورودی به آن ۳۱ متر مکعب بر ثانیه است.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقهای اصفهان با بیان اینکه خروجی سد زایندهرود با هدف تخصیص آب برای آبیاری باغات کشاورزان غرب از بامداد سی و یکم خرداد افزایش یافته است، گفت: آب برای کشاورزان غرب، ۹ روز از محل سد چم آسمان و ۷روز در شبکههای نکوآباد پیش بینی شده است.
وی افزود: این آب در شهر اصفهان جاری نخواهد بود.
سد زاینده رود به عنوان یکی از اصلیترین سدهای مرکز کشور و تامین کننده آب محیط زیست، شرب، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران، در سال ۱۳۴۹ با ظرفیت اسمی ۱.۲ میلیارد مترمکعب بهره برداری شد، این سد قوسی شکل در۱۱۰ کیلومتری غرب اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد.