اعضای شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در دیدار با رئیس سازمان جهاد کشاورزی تکمیل طرحهای نیمهتمام کشاورزی را موجب اشتغال زایی در استان دانستند.
سیاوش سلیمانی دشتکی افزود: هر کدام از شهرستانهای استان در زمینههای مختلف با توجه به پتانسیلهای موجود فعالیت میکنند به طور مثال شهرستان اردل در حوزه شیلات و پرورش ماهیان سردآبی، شهرستانهای بن و سامان تولید بادام و در سایر شهرستانها نیز در زمینه دیگر فعال میباشند لذا میطلبد جهت گسترش و پررنگ نمودن پتانسیلهای هر شهرستان برنامه ریزی و سرمایه گذاری کرد تا پیشرفتهای همه جانبه در استان حاصل گردد.
سلیمانی دشتکی با اشاره به اینکه با اجرای طرحهای کشاورزی نشاط، همبستگی و اتحاد اقوام در روستائیان افزایش مییابد، اضافه کرد: از حضرتعالی تقاضا داریم از حقوق آبی استان همچون گذشته دفاع نمایید تا طرحهای نیمه تمام در بخش کشاورزی تکمیل شوند. بیشتر اراضی ما بصورت دیم است و برخی زمینها به سیستم آبیاری قطرهای و یا بارانی مجهز شده اند با وجود چنین شرایطی استانهای مجاور ما چشم طمع به آب استان دوخته اند لذا در صورت تأمین نیاز آبی استان در بخش کشاورزی و شرب، مازاد آن بصورت علمی و کارشناسی به استانهای دیگر انتقال یابد مشکلی پیش نمیآید، اما مافیای آب در فکر احداث تونل بهشت آباد هستند که با زهکشی تمام چشمههای در مسیر تونل خشک میشوند و مردم استان با مشکلات جدی مواجه میشوند برای همین قطعا اجازه چنین کاری را به آنها نخواهیم داد.
وی ادامه داد: با اشاره به برخی طرحهای نیمه تمام کشاورزی که در صورت تکمیل آنها تحولات اساسی در استان ایجاد می شود، گفت: طرحهای کشاورزی از جمله دشت خانمیرزا، طرح ۴ هزار هکتاری تلخاب در بخش میانکوه و همچنین طرح ۸ هزار هکتاری دیناران که دستور وزیر را هم گرفتند اگر این طرحها آب شان تامین شود تکمیل میشوند و دشت هزار هکتاری کوران آباد که مطالعات آن انجام، مجوزاتش صادر شده و تامین اعتبار برای انتقال آب به این دشت باید در دستور کار باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: اعتبارات خوبی جهت تکمیل طرحهای کشاورزی استان مصوب شد که با تخصیص آنها تحولات اساسی در استان ایجاد میشود.
عطاالله ابراهیمی افزود: پروژههای بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی که نیمه تمام بودند را در اولویت کاری قرار دادیم و طرحهای جدید نیز پیشنهاد شد که امیدواریم راهی برای اجرای طرحهای جدید باز شود.
ابراهیمی اضافه کرد: طرحهای کشاورزی در دشتهای دیناران، خانمیرزا و چشمه زنه، برنامه ریزی جهت مقابله با سرمازدگی باغات سامان، طرحهای شهرک دانش بنیان جهاد کشاورزی، رفع مشکلات طرحهای کشاورزی در استان و ... در دستور کارمان است و در زمینه رفع تداخلات و اخذ اسناد که دغدغه چندین ساله مردم بود اقدامات خوبی صورت گرفت لذا در بخشهای مختلف خصوصاً در حوزه کشاورزی تلاش میکنیم که تحول ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه اساس مردم اند و شوراها نیز نماینده مردم، گفت: اعتماد دو طرفه بین مردم و مسئولین جهت سرمایه گذاری در حوزههای مختلف خصوصاً توسعه گلخانه ها، شیلات و آبزیان میتواند در استان تحول ایجاد نماید که در این راه شوراها باید کمک حال ما باشند تا ضمن افزایش ارزش افزوده در استان، اشتغال زایی صورت گیرد.
ابراهیمی ادامه داد: بمنظور افزایش بهرهوری آب برنامه ریزی مینمائیم در حوزه کشاورزی با اصلاح در باغات و توسعه گلخانهها و در حوزه شیلات با استفاده از روشهای نوین و خلاق اقدام نمائیم و از ظرفیتها بطور کامل استفاده کنیم