دادستان اهواز:در راستای مبارزه جدی با اخلالگران در نظام اقتصادی در سطح استان، دو شعبه ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی در اهواز راهاندازی شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، دادستان عمومی و انقلاب خوزستان در نشست خبری که با حضور اعضای شورای قضایی و مدیران سازمانهای تابعه قوه قضائیه در استان از بازداشت مدیرکل سابق یکی از سازمانهای خوزستان و برخی مدیران نفتی خبر داد و گفت: برای پروندههای راه و شهرسازی، برخی شرکتهای حوزه فولاد و برخی مقامات ارشد اسبق استان خوزستان کیفرخواست صادر شد.
صادق جعفری چگنی افزود : در راستای مبارزه جدی با اخلالگران در نظام اقتصادی در سطح استان، دو شعبه ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی در اهواز راهاندازی شده است و بیش از ۱۰۰ فقره کیفرخواست از سال گذشته تاکنون علیه مسئولان، شرکتها، سازمانهای دولتی و یا وابسته به دولت و نهادهای عمومی صادر شده است.
وی ادامه داد : هفته گذشته نیز کیفرخواست یکی از مقامهای ارشد اسبق استان به اتهام اختلاس و ارتشا صادر و پرونده جهت رسیدگی به دادگاههای کیفری ارسال شده است.
جعفری چگنی گفت: در برخی از پروندههای اقتصادی نیز که در صلاحیت مرکز استان نبودند، پرونده به تهران ارسال شده تا در دادسرای عمومی و انقلاب کارکنان رسیدگی شوند.
وی ادامه داد: مبارزه جدی با فساد و مخللان نظم اجتماعی از اولویتهای دادسرای مرکز استان است و در مقابله با جرایم خشن نیز عملکرد بسیار خوبی داشته است.
جعفری چگنی درخصوص پروندههای شبکههای اختلاس، ارتشا، تبانی و تدلیس در معاملههای دولتی گفت: در ادارهها و سازمانهای مختلفی در سطح استان، کیفرخواستهای مختلفی صادر شده که از آن جمله میتوان به حوزههای شهرداری برخی از شهرستانهای استان، توزیع برق، شرکتهای نفتی دولتی، راه و شهرسازی، آب و فاضلاب خوزستان، اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای و همچنین چند شرکت دولتی و خصوصی فولاد که اخیراً پروندههای آنها در حال رسیدگی است و بعضاً مدیران یا کارکنان بازداشت شدهاند، اشاره کرد.
وی گفت: یکی دیگر از موضوعاتی که در استان و به ویژه کلانشهر اهواز مدنظر و در حال پیگیری است، رفع مشکلات شبکه فاضلاب از سوی مسئولان مربوط به عنوان نظارت بر حقوق عامه است.
جعفری چگنی در خصوص حادثه متروپل گفت: بلافاصله پس از وقوع حادثه متروپل، دادگستری استان و شهرستان آبادان وارد عمل شدند و با نظارت بر مراحل آواربرداری و تشکیل کارگروه اختصاصی و شعبه ویژه به موضوع رسیدگی شد که به زودی نظر هیئت کارشناسان اعلام میشود.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان گفت: با هر فردی در هر رده و هر مقامی در این پرونده که سبب ریزش ساختمان متروپل شده باشد، برخورد خواهیم کرد. در کنار این پرونده، پرونده فساد و تبانی مالی نیز به صورت جداگانه در حال رسیدگی است.
وی افزود: در سال گذشته، ۳۲۳ هزار فقره پرونده به دادسرا وارد و ۳۳۶ فقره پرونده مختومه شد که بیش از ۵ هزار پرونده از آمار سالهای قبل نیز کسر شده است.
بیشتر بخوانید : رسیدگی قضایی به پرونده ساختمان عدالت اهواز
وی با اشاره به شرایط ناایمن ساختمان عدالت اهواز نیز گفت: در بحث پل فولاد و یا ساختمان عدالت اهواز، با تشکیل جلسه ستاد بحران و شورای تأمین توانستیم بخشی از مشکلات مربوط به اسکان این افراد را حل کنیم. در خصوص پیگیریهای قضائی لازم و مشخص کردن مقصران قضیه چه از نظر فنی و چه حقوقی اقدامات لازم انجام خواهد شد و با پیگیری دادستانی اهواز توانستیم مسئله اسکان ساکنان این ساختمان را حل کنیم.