رییس کل دادگستری تهران گفت: با احیای ۴۵ واحد تولیدی ورشکسته، ۴ هزار و ۷۲ کارگر مشغول به کار شدند.
القاصیمهر افزود: تسهیل دسترسی مردم به مدیران و مسئولان قضایی از محورهای این سند تحول قضایی است
افزود: تمامی ظرفیتهای دستگاه قضایی برای خدمت به مردم فراهم خواهد شد. در سال گذشته با ۵۶ هزار نفر از مردم تهران ملاقات چهره به چهره داشتیم. تعداد ۱۳ هزار و ۷۴۴ برنامه ملاقات مردمی در سطح دادگستری، دادسراها و بخشها اجرا کردیم، ۱۰۶ مقام استانی در ملاقاتهای مردمی حضور داشتند و ما تلاش کردیم هرکسی که احساس تظلمی داشته باشد، بدون واسطه نزد مدیران حرف خودش را بزند.
رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: نتیجه این کار پیگیری مسئول قضایی است. از دیگر موارد کاهش اطاله دادرسی است و اعتقاد ما بر این است مردم این حق را دارند که پرونده آنان در زمان کوتاهی رسیدگی شود.
وی افزود: زمان رسیدگی در بسیاری از مجتمعها و دادسراها کاهش یافته است و به طور مثال در مجتمع شهید کچویی به ۲۷ روز رسیده است.
وی ادامه داد: با تلاش همکاران تعداد ۲۴۶ هزار پرونده از طریق صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف برطرف و ۷۲۸ هزار ۴۹۹ پرونده در شوراهای حل اختلاف رسیدگی شده است.
رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: در سال گذشته ۱۵۶ شعبه صلح و سازش را در جوار دادسراها، امامزادهها و مراکز مربوط به اقلیتهای دینی گذاشتیم که پروندهها را به صلح و سازش ختم کنند.
القاصیمهر افزود: اخذ ۵۱ رضایت برای نجات افراد از پای چوبه دار و تشکیل شوراهای حل اختلاف ویژه تصادفات از اقداماتسال گذشتهبوده است.
رئیس کل دادگستری تهران گفت: در سال گذشته توانستیم نزدیک به ۴۵ شرکت ورشکسته را احیا و به چرخه تولید بازگردانیم و ۴ هزار و ۷۲ کارگر در این واحدهای تولیدی مشغول به کار شدند.
وی ادامه داد: ۸۲ کارخانه در آستانه تعطیلی قرار دارند که بنا داریم با تزریق نقدینگی و تسهیل روند دستگاههای اجرایی از جمله بانکها این کارخانهها را به چرخه تولید بازگردانیم.