داور جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان گفت: نسل جدید به انگیزه نیاز دارد تا در جشنوارههایی اینچنینی شرکت و تواناییهای خود را محک بزند تا خود را از طریق اثر هنری به دیگران معرفی کند.
وی ادامه داد: هر چند رقابت در هنر بیمعناست، اما به هر حال نسل جدید به انگیزه نیاز دارد تا در جشنوارههایی اینچنینی شرکت کنند و تواناییهای خود را محک بزنند تا خود را از طریق اثر هنری به دیگران معرفی کنند.
سلطاناحمدی اضافه کرد: رقابت سالم میتواند تاثیر بسزایی در کیفیت آثار داشته باشد. ضمن اینکه شرکتکنندگان در جشنواره باید به یاد داشته باشند که روزهای برگزاری جشنواره فرصتی است تا با تماشای آثار یکدیگر و شرکت در کارگاهها سطح دانش خود را ارتقاء دهند.
وی در ادامه مطرح کرد: بنده به دلیل مشغله کاری متوجه عدم برگزاری جشنواره در دو سال گذشته نشدم، اما با وجود همه مشکلات باید قدر داشتهها را دانست و این سنت همیشگی را حفظ کرد چراکه بیش از اینها باید به کودکان و نوجوانان توجه شود و هر چقدر در این زمینه تلاش کنیم باز هم کم است.
سلطاناحمدی عنوان کرد: از دید من یک تئاتر کودک استاندارد باید در عین روایت قصه جذاب و سرگرم کننده و استفاده به جا از موسیقی و...، کودک را به تفکر وادارد و برای او سوال ایجاد کند، کودک بعدها فرصت دارد کارهایی را تماشا کند که صرفاً سرگرمش کند، اما در این سن، ایجاد سوال و به تکاپو افتادن برای گرفتن پاسخ آن سوال اهمیت اساسی دارد.
وی در پایان بیان کرد: امیدوارم روزی فرا برسد که همه مسئولین درک کنند که تولید برای بچهها (چه در حوزه نمایش و چه در سینما و تلویزیون) کاری تخصصی و زمانبر است و به یاد داشته باشند که بودجه و زمانی که به آثار مربوط به کودکان و نوجوانان اختصاص میدهند باید به اندازه بودجه و زمانی باشد که در اختیار کارهای مخصوص مخاطب بزرگسال قرار میدهند.