سالانه ۳۰۰ تن عسل در شهرستان گچساران تولید و روانه بازار میشود.
رسول انصاری افزود: گرده، موم، بره موم، ژل رویال و ملکه نیز توسط زنبورداران این شهرستان تولید می شود.
انصاری نبود مشتری و بازار فروش را مهمترین مشکل زنبورداران بیان کرد و گفت: صادر نشدن محصولات زنبورداران و وجود عسل تقلی در بازار مهمترین مشکل زنبورداران این منطقه است.
وی با اشاره به اینکه زنبورداران یک بار در اواخر بهار برداشت عسل دارند، اضاله کرد: زنبورداران با آغاز فصل گرما کندوهای خود را به مناطق سردسیری کوچ می دهند و اوایل پاییز نیز برداشت دوم خود را انجام می دهند.