مدیر جهاد کشاورزی جویبار از تولید سالانه ۹۰۰ تُن قارچ خوراکی دکمهای در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، غلامرضا سعیدی گفت: شهرستان جویبار با سالانه ۹۰۰ تُن قارچ خوراکی دکمهای، رتبه دوم تولید این محصول در مازندران را به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی جویبار با اشاره به فعالیت ۱۱ کارگاه سنتی مشاغل خانگی در زمینه تولید قارچ این شهرستان افزود: یک شرکت تولیدی و صنعتی قارچ شهرستان جویبار با ۵۰ نیروی کاری، تولید سالانه سالانه ۷۰۰ تُن قارچ را بر عهده دارد.
گفتنی است؛ قارچ به عنوان یکی از سالمترین مواد غذایی با توجه به نداشتن چربی و کلسترول، وجود هیدرات کربن، آب و فیبر جایگزین مناسبی در ترکیبات رژیم غذایی مبتلایان به دیابت است.