بیش از ۹۰ هزار ملاقات مردمی، پارسال در واحدهای قضایی سراسر استان مازندران ثبت شد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ساری در این دیدار ضمن تبریک هفته قوه قضائیه و گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی و ۷۲ تن از یارانش، از تلاشهای بی وقفه کارکنان دستگاه قضایی استان قدردانی کرد.
آیت الله محمدباقر محمدی لائینی بر لزوم دفاع از حق مظلوم در مقابل افراد ظالم و شرور تاکید کرد.
وی گفت: حفظ امنیت اراضی ملی و منابع طبیعی از مهمترین وظایف دستگاه قضایی در مازندران است
آیت الله محمدی لائینی افزود: مسلما بخش قابل توجه و عمده از امنیت جامعه به حوزه قضایی و تلاش و تدبیر این قوه بر میگردد، ما نعمت امنیت را مدیون تلاشهای افسران قضایی هستیم.
نماینده ولی فقیه در استان تصرح کرد: طبیعت انسان طبیعت اختلاف برانگیزی است و باید به این امر توجه شود، قوه قضائیه تنها دستگاهی است که میتواند اختلافات و منازعات را سامان بخشیده و مدیریت کند، چه در بخش صلح و سازش و چه در بخش اقدامات قضایی و صدور حکم.
آیت الله محمدی لائینی افزود: آزادی و زندان هر دو نعمت هستند، از اینرو کار نیروهای قوه قضائیه همهاش لطف است، اما یک طرف سیمای قهر و یک طرف هم سیمای لطف دارد، این کار عبادت بزرگی است.
امام جمعه ساری گفت: حفظ حقوق بیتالمال در امور اراضی ملی و منابع طبیعی و امنیت طبیعت استان مازندران توسط دستگاه قضا امری ضروری است.
رئیس کل دادگستری استان مازندران هم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی و یاران صدیقش، با بیان اینکه این هفته فرصت مغتنمی برای ارائه دستاوردهای دستگاه قضایی در خدمتگزاری به مردم و تحقق عدالت در جامعه است اظهار داشت:در راستای تاکید مقام معظم رهبری بر تحول در دستگاه قضایی و اهتمام ویژه رئیس محترم قوه قضائیه بر اجرای سند تحول و تعالی، برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت سند تحول در دستور کار دادگستری استان قرار گرفت.
حجت الاسلام محمد صادق اکبری ضمن تشریح دستاوردها و عملکرد دستگاه قضایی استان در سال گذشته، تکریم ارباب رجوع و خدمت رسانی مطلوب به مردم را از اهم سیاستها و برنامههای دستگاه قضایی خواند و افزود: براین باوریم که ارتباط نزدیک با مردم ما را ازکاستی ها، ضعفها و برخی رویههای نادرست مطلع میکند.
عالیترین مقام قضایی استان تصریح کرد: در سال گذشته برنامههای دیدار مردمی در همه واحدهای قضایی سراسر استان برگزار شد به طوریکه بیش از ۹۰ هزار ملاقات ثبت شده در سراسر استان داریم و این روند ادامه خواهد داشت.
حجت الاسلام اکبری همچنین گفت: در یک سال گذشته باتوجه به مزایای بسیار خوبی که دادرسی الکترونیک دارد راه اندازی دادرسی الکترونیک و ایجاد سامانههای متعدد برخط و نرم افزاری در راستای ارائه خدمات مطلوب قضایی به مردم مورد بهره برداری قرار گرفت درسال گذشته ۹۰ درصد زندانیان به صورت الکترونیکی در جلسات دادرسی حضور پیدا کردند.
وی همچنین با اشاره به برنامهها و تحولات انجام شده در سازمانهای تابعه دستگاه قضایی استان، ازتقویت بازرسیها و نظارتها برعملکرد قضات و کارکنان خبر داد و گفت: حجم کار در مجموعه قضایی زیاد و سنگین و دارای اهمیت ویژهای است براین اساس نظارت و بازرسی نیز باید منظم و مستمر صورت گیرد هم اکنون چند بخش عهده دار نظارتها است حفاظت و اطلاعات، واحد نظارت و ارزشیابی قضات و کارکنان، نظارت و بازرسی حفظ حقوق شهروندی و شخص رئیس کل طبق قانون وظیفه دارد با تشکیل هیاتهای نظارت وبازرسی بر عملکردها نظارت کند خوشبختانه با اقداماتی که در چندسال گذشته صورت گرفت استان مازندران از جمله استانهایی است که آمار ریزش و لغزش در آن بسیار پایین است.