سردار سرتیپ پاسدار دکتر قاسم تقیزاده رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر به مناسبت سالگرد شهادت دکتر مصطفی چمران پیامی صادر کرد.
بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِیمِ
۳۱ خرداد، یادآور حیات با برکت و شهادت با معرفتِ آشنایی همراه و همدرد برای خانواده بزرگ عشق و ایثار و مقاومت، از جبل عامل تا دهلاویه است.
برای توصیف آن بزرگمرد از تعابیر امام و مرادش بهره میگیریم؛ «سردار پر افتخار اسلام، مجاهد بیدار و متعهد راه تعالی و پیوستن به ملأ اعلی، سربازی که در جبهههای نبرد با باطل، چه در لبنان و چه در ایران حماسه می آفرید و سرلوحه مرام او اسلام عزیز و پیروزی حق بر باطل بود، جنگجویی پرهیزکار و معلمی متعهد که کشور اسلامی ما به او و امثال او احتیاج مبرم داشت.»
دکتر مصطفی چمران با عقیده پاک، خالص و غیروابسته به دستجات و گروههای سیاسی، و عقیده به هدف بزرگ الهی، جهاد را در راه آن از آغاز زندگی شروع و به آن ختم کرد. او در حیات، با نور معرفت و پیوستگی به خدا قدم نهاد و در راه آن به جهاد برخاست و جان خود را نثار کرد. او با سرافرازی زیست، و با سرافرازی شهید شد و به حق رسید.
مسلماً نامگذاری روزی تحت عنوان "بسیج اساتید" از اهمیت بالای معنوی و معرفتی برگرفته از خصایص و آموزههای شهید دکتر مصطفی چمران برخوردار است که میتواند در آموزش جامعه دانشگاهی و هدایت جامعه به سمت ارتقای آموزههای اخلاقی و خصایص نیک انسانی نقش مهمی ایفا کند. گسترش فرهنگ علم و عمل از منظر شهید چمران در بین اعضای هیأت علمی دانشگاهها و کمک به ایجاد زمینه مناسب برای توسعه فعالیتهای علمی، پژوهشی و ارتقای آگاهی معرفتی میتواند از اهداف بسیج اساتید باشد.
ضمن گرامیداشت نام و یاد آن عزیز و روز بسیج اساتید، رجاء واثق دارم ویژگیها و صفات شهید دکتر مصطفی چمران که حاصل سالها مجاهدت و تلاش خستگی ناپذیر در آشنایی با خود، دین، علم و اخلاق بود و به آگاهی عمیق بر حوادث، وقایع و نیازهای زمانه و جامعه و شناسایی دقیق اهداف و مسئولیتهای خطیر در گذرگاههای حساس انجامیده بود، میتواند امروز و هر روز در زندگی فردی و اجتماعی برای همه بسیجیان این مرز و بوم خصوصا بسیج اساتید و دانشگاهیان، چراغ راه و رهنمون مسیر باشد.
برای همه اساتید بسیجی و بسیجیان مخلص این سرزمین، سعادت و سرافرازی آرزومندم.
رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر
سرتیپ پاسدار دکتر قاسم تقیزاده