تفاهم نامه راه اندازی خانه خلاق و نوآوری رسانه آنا، میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و این خبرگزاری به امضا رسید.
قجری گفت: در دهه ۸۰، ادبیات شتاب دهنده گسترش چندانی نداشته است، اما این خبرگزاری با توجه به نگاه حوزه ترویج و گفتمان سازی نیازمند یک پیوست رسانهای است.
وی در ادامه اظهار کرد: البته باید زیرساختهای ترویج این موضوع شکل بگیرد و خبرگزاری آنا بازوی رسانهای محسوب میشود و نیاز به یک مجموعه شتابدهنده و همه رسانه هستیم.
مدیرعامل خبرگزاری آنا، تاکید کرد: در حوزه رسانه تمرکز بر روی خانههای خلاق گسترش نیافته است و ما در تلاش هستیم با راه اندازی این خانه خلاق در خبرگزاری آنا بتوانیم کمی و کاستیها را جبران کنیم.
وی در ادامه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو دارد و این ظرفیت علمی در اختیار هیچ رسانه قرار ندارد و این ظرفیت میتواند در حوزه علم و فناوری تاثیر گذار باشد.
در ادامه پرویز کرمی دبیر ستاد فناوریهای نرم و توسعه خلاق و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی سخنرانی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در فعالیتهای جدید خود به دانشگاه کارآفرین و دانشگاه نسل سوم و چهارم بسیار نزدیک شده است و نمونه بارز آن نمایشگاه عصر امید است که امسال گسترش بالایی داشته است.
وی گفت: در کل کشور تاکنون ۷۵ خانه خلاق و نوآوری در بیست رشته فعالیت دارند که برخی از این خانههای فعال افتتاح شده و برخی از آنها در حال افتتاح است و ما به دنبال ایجاد مکانی مناسب برای کمک به نیروهای خلاق و فناور در راستای بازاریابی به خدمت گرفتن اساتید برای توسعه محصولات دانش بنیان هستیم.
کرمی در ادامه ضمن اشاره به فعالیتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه دانش بنیان گفت: ایران بالاترین سرای خلاق را دارا است و خانه خلاق و نوآوری به صورت کاملا خصوصی باید اداره شود و باید در همه استانها توسعه پیدا کند.
وی در ادامه تاکید کرد: باید بتوانیم ایدههای فناورانه و اخلاق را به محصول تبدیل کنیم و سرمایه گذاری بر روی این ایداها برای تبدیل شدن به محصول انجام شود.