دانشجو و استاد دانشگاه، شاغل و خانه دار، مادر و فرزند، فرقی نمیکند؛ اینجا در همایش جستار، همه هم رتبه اند؛ به اعتبار یک کار مشترک؛ جهادگری.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، یک گروه کارشان زمینه سازی برای تسهیل ازدواج دختر و پسرهاست؛ و جمعی دیگر، مجموعهای از لباس عروس و تزئینات دیگر عروسی را در اختیار زوجها قرار میدهند.
گروههایی با اقدامات فرهنگی و تهیه بستههای عیدانه برای مناسبتهای مختلف شناخته میشوند و جمعی با فعالیتهای آموزشی شان برای اقشار محروم.
اغلب این گروههای جهادی کارشان را با توزیع بستههای حمایتی شروع کرده بودند؛ در ادامه، اما با فرصتهای دیگری در عرصه فعالیتهای جهادی آشنا شده بودند.
حالا یکی از همین گروههای جهادی برای جمع کردن بقیه گروهها دور هم پیشقدم شده، در همایشی با عنوان جستار؛ جایی که هدفش جستجو در حلقه مفقوده فعالیتهای جهادیست.
مریم عصارزاده مسئول گروه جهادی منتظران ظهور میگوید: مهمترین حلقههای مفقوده اول آشنایی گروهها با هم، دوم بحث هم افزایی گروهها و سوم ضرورت آموزش گروههای جهادی است؛ چون معتقدیم کار جهادی هم مثل هر تخصص دیگری نیازمند آموزش است.
اولین قدمها برای آموزش بانوان جهادگر هم در همین همایش برداشته شد؛ با راه اندازی مدرسه جهادگران پیشران، مدرسهای که قرار است با کلاسهای آموزشی، بانوان جهادگر را برای ادامه این مسیر تقویت کند.
در حاشیه همایش اعضای گروههای مختلف جهادی گعدههای چندنفره تشکیل داده اند و از فعالیت جهادی شان به هم میگویند؛ به نظر میرسد برگزارکنندگان این همایش خیلی زودتر از آنچه فکرش را میکردند به اهدافشان رسیده اند.
خانم عصارزاده به تابلویی که در گوشه همایش جانمایی شده اشاره میکند و توضیح میدهد: قرار است گروهها توانمندیها و نیازمندی هایشان را روی این تابلو یادداشت کنند؛ همراه با یک شماره تماس؛ شاید نیازمندی یک گروه جهادی توسط گروه دیگری برآورده شود و با هم افزایی هم به نتایج بهتری برسند.
تابلوی سفید این همایش در پایان پر شد از توانمندیها و نیازمندیهای گروههای جهادی؛ اطلاعاتی که قرار است دسته بندی شود و به رفع و رجوع نیازهای جهادگران کمک کند.