محتوای فیبر بالای کلم بروکلی یکی از مهمترین عناصری است که در کنترل افزایش قند خون تأثیر دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مهاباد به نقل از فرارو، یک فنجان بروکلی بخارپز شده حدود ۵ گرم فیبر دارد و فیبر میتواند در کاهش قند خون بدن مؤثر باشد.
فرارو- علاوه بر این که با ورزش منظم، داشتن خواب کافی و دنبال کردن سایر عادات سالم میتوان قند خون یا دیابت را کنترل کرد؛ انتخاب غذاهای مناسب هم میتواند نقش مهمی ایفا کند.
غذاهای غنی از فیبر محلول میتوانند به مدیریت قند خون و جلوگیری یا کاهش افزایش گلوکز کمک کنند.
فیبر محلول با تغذیه باکتریهای مفید روده حساسیت انسولین را بهبود میبخشد. وقتی این باکتریها به تعداد زیاد وجود داشته باشند بهتر میتوانند غذایی که میخوریم را هضم کنند و پاسخ انسولین بدن را کاهش دهند.
فیبر موجود در کلم بروکلی نه تنها به هضم غذا کمک میکند، بلکه میتواند به سرعت جذب قند در بدن نیز کمک کند.
فیبر محلول جذب قند را کُند میکند و از افزایش سریع قند خون جلوگیری مینماید و این سرعت جذب کندتر به سلولها اجازه میدهد تا آهستهتر با اثرات انسولین بدون هجوم سریع سازگار شوند.
بروکلی حاوی مواد مغذی و ویتامینهای مفیدی هم است. کلم بروکلی حاوی ترکیبی به نام سولفورافان است که استرس اکسیداتیو و عدم حساسیت به انسولین را کاهش میدهد و آن را به انتخابی عالی برای بیماران چاق مبتلا به دیابت نوع ۲ تبدیل میکند.
کلم بروکلی سرشار از ویتامینهای مفیدی مانند ویتامین ث است که میتواند به شما در مدیریت سایر مشکلات سلامتی نیز کمک کند.
گنجاندن منظم بروکلی در رژیم غذایی از آسیب به بافت قلب جلوگیری میکند، به تقویت استخوانها کمک میکند و به دلیل وجود ویتامین ث وضعیت پوست را بهبود میبخشد.