رئیسکل دادگستری استان کردستان گفت: ۲۱ هزار پرونده از مجموع پروندههای سال گذشته پس از رسیدگی، از پروندههای دادگستری کسر شده است.
وی با اشاره به افزایش کادر نیروی انسانی و تعداد شعب برای ایجاد رضایتمندی نسبی مردم در استان، گفت: در سال گذشته ۳۱ قاضی و ۲۰ شعبه رسیدگی به دادگستری کردستان اضافه شده است.
حجتالاسلام والمسلمین حسینی توهین به اشخاص، سرقت، ضرب و جرح عمدی، تهدید، تخریب، تصادفات رانندگی، تهمت و افترا، تصرف عدوانی، کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را ۱۰ عنوان برتر تعداد پروندههای دعاوی کیفری و شکایت خواند.
رئیسکل دادگستری کردستان با اشاره به رسیدگی به پروندههای تصادف در شورای اختلاف از ۱۵ بهمن سال گذشته در استان، گفت: این رسیدگیها باعث کاهش تعداد پروندههای تصادفات، تسریع در کارها و جلوگیری از اطاله دادرسی شده است.
وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۹, ۲۹ درصد از پروندههای دادگستری کردستان منجر به صلح و سازش شده که این آمار در سال گذشته به ۳۷ درصد یعنی رشد ۸ درصدی رسیده است.
حجتالاسلام والمسلمین حسینی حمایت دستگاه قضایی از حوزه تولید در استان را جزو برنامههای اولویتدار عنوان کرد و افزود: این امر با هدف تسهیلگری و رفع مشکلات و احیای واحدهای تولیدی انجام شده و در صورت عدم اجرای قانون توسط مسئولان از باب ترک فعل ورود خواهیم کرد.
رئیسکل دادگستری کردستان با اشاره به اینکه در سال گذشته ۲۱ واحد تولیدی تعطیل و دارای مشکل احیا و برای ۳۲۵ جوان کردستانی اشتغال ایجاد شده است، اعلام کرد: هماکنون بررسی مشکل ۱۹ واحد تولیدی دیگر در استان در حال بررسی است.
حجتالاسلام والمسلمین حسینی از ورود دادگستری به تخلفات معدن طلای زرکوه خبر داد و عنوان کرد: این اقدام به منظور حفظ حقوق بیتالمال، جلوگیری از تضییع بیت المال و حمایت از تولید و اشتغال و توسعه معادن انجام شده است.