جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: سردار شهید دکتر چمران هیچگاه از مسیر ولایت منحرف نشد و رضایت الهی را در رضایت مردم می دانست و براین اساس تا آخرین لحظه عمرش در خدمت به مردم سر از پا نشناخت.
وی با اشاره به اینکه دو جبهه جنگ داخلی و خارجی در ابتدای پیروزی انقلاب در کشور حکمفرما بود، اظهار کرد: شهید چمران در دورانی که هم منافقین و هم معاندین ظهور و بروز داشتند توانست با روحیه جهادی از این مقطع با موفقیت عبور کند. در آن دوران تشخیص حق و باطل مانند لبه شمشیر بود و مجاهدت در این برهه از حساسیت زیادی برخوردار بود.
جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: سردار شهید دکتر چمران هیچگاه از مسیر ولایت منحرف نشد و رضایت الهی را در رضایت مردم می دانست و براین اساس تا آخرین لحظه عمرش در خدمت به مردم سر از پا نشناخت.
وی اظهار کرد: شهید چمران در حیات بابرکت خویش هر وقت بخشی از انقلاب مورد تهدید قرار می گرفت با حضور جهادگونه خویش برای دفاع از انقلاب پرچمداری می کرد.
سردار فضلی با بیان اینکه مردم، اساس و پایه انقلاب اسلامی هستند، اظهار کرد: شخصیت بی نظیر شهید چمران با کوله باری از تجربیات با کمک مردم به عنوان رکن اصلی انقلاب اقدام به سازماندهی نیروهای انقلاب در داخل و خارج از کشور برای صیانت از مکتب اسلام کرد که نمونه آن مبارزه با گروهک ضدانقلاب در پاوه بود.
وی با بیان اینکه شهید چمران اهل تک روی و کار انفرادی نبود، اظهار کرد: شهید چمران با درک درست از شرایط و دشمنی استکبار در مکتب امام آموخته است که ساختارمند در جبهه حضور یابد و بر این اساس ستاد جنگ های نامنظم را پایه گذاری کرد.
سردار فضلی افزود: شهید چمران اهل ایثار و جهاد بود و توجه به آرمان های اسلام، دین و رهبری را برای خود حجت میدانست، پایبند به اصول بود و بر اهداف انقلاب شامل فقرزدایی، استقلال، خدمت صادقانه و رضایت الهی، تاکید داشت. او در فعالیت های نظامی و سیاسی بر کار گروهی اعتقاد داشت و هیچ سازشی با افرادی که نسبت به اصول نظام بی توجه بودند نداشت.
جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: شهید چمران همه دار و ندارش را تقدیم اسلام و انقلاب کرد و همزمان با سنگر علمی در سنگر نظامی نیز میدان دار دفاع از ارزش ها بود و سرانجام با پیروزی در همه میادین به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
او افزود: ساوه مهد پرورش بزرگان، علما، مشاهیر و مجاهدانی همچون شهید چمران است که عامل کامل بوده و علاوه بر اینکه یک شخصیت برجسته علمی بین المللی به شمار می رود، یک شخصیت چند بعدی و تشکیلاتی داشته و از ادبیات اخلاق مدارانه برخوردار بوده و هرگز نگاه روزمرگی نداشت.
حجت الاسلام رحیمی امام جمعه ساوه نیز در این مراسم گفت: شهید چمران مظهر حماسه و عرفان بود که با غیرت از مکتب اسلام و انقلاب دفاع کرد
همزمان با 31 خرداد ماه سالروز شهید دکتر چمران و روز بسیج اساتید در این مراسم از همرزمان شهید چمران و جمعی از اساتید بسیجی دانشگاه نیز تجلیل شد
سردار شهید دکتر چمران در ظهر روز ۳۱ خردادماه ۱۳۶۰، در روستایی به نام "دهلاویه" در نزدیکی سوسنگرد با ترکش خمپاره دشمن به فیض عظیم شهادت نائل آمد.