میزان جوجه ریزی در مرغداریهای استان کردستان نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد افزایش داشته است.
فرزاد معاونی افزود: ۷۵۲ واحد مرغداری در کردستان فعالیت دارد که سالانه ۹۵ هزار تُن گوشت مرغ تولید و روانه بازار میکنند.
معاونی با اشاره به اینکه کردستان پنجمین استان تولیدکننده گوشت مرغ در کشور است، افزود: استانهایی مانند تهران، کرمانشاه، آذربایجان غربی و شرقی، البرز و خوزستان مقصد صادرات گوشت مرغ کردستان است.
وی یکی از برنامههای جهاد کشاورزی استان را توسعه زنجیره تولید مرغ خواند و گفت: در شهرستانهای مریوان، بانه و سنندج زنجیره دیگری از تولید مرغ به منظور تداوم تولید این محصول ایجاد میشود.
معاونی یادآور شد: در سال جاری تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شده که این میزان نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته ۱۶ درصد افزایش داشته است.