معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی بر استقبال ایران از ترانزیت و تسهیل کریدورهای تجاری برای حمل کالاهای تجاری پاکستان به سایر کشورهای همسایه تاکید کرد.
عسکرزاده با اشاره به سیاستهای ریاست جمهوری ایران و مکلف کردن کلیه وزارتخانهها برای قرار دادن روابط همسایگی در رأس سیاستها، افزود: این مهم میطلبد که یک تعامل سازنده برد- برد داشته باشیم.
معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه شرایط ویژهای در تأمین، توزیع و تبادلات ارزی مواد غذایی در جهان حاکم شده است، تصریح کرد: ایران دچار تحریم ناجوانمردانه توسط آمریکا شده و میطلبد که دو کشور همسایه تهاتر کالا با کالا را در رأس امور قرار دهند.
سید وسیم الحسن، نماینده ویژه وزارت امنیت غذایی و تحقیقات ملی پاکستان هم ضمن تشکر از دعوت ایران، گفت: مشترکات تجاری، مذهبی و فرهنگی خیلی عمیق بین دو کشور وجود دارد. این مقام پاکستانی با بیان اینکه اقتصاد ۳۷ درصد از مردم پاکستان مستقیماً وابسته به زراعت است، گفت: ۵۰ درصد تولید محصولات کشاورزی پاکستان صادر میشود.
وسیم الحسن با اشاره به اینکه پاکستان ۲۶.۵ میلیون تن گندم تولید میکند، گفت: در سال جاری تولید برنج در کشورش به ۹.۴ میلیون تن رسیده که ۳.۵ میلیون تن از این محصول به مصرف داخل میرسد و مابقی آن صادر میشود.
سید وسیم الحسن با اشاره به سیاست پاکستان در تأمین مواد غذایی در داخل کشور، افزود: برنامه دولت در این خصوص تولید محصولات کشاورزی در داخل و صادرات مازاد آن است.
نماینده ویژه وزارت امنیت غذایی و تحقیقات ملی پاکستان هدف از حضور در ایران را بررسی مشکلات و برطرف کردن آن عنوان کرد و گفت: امیدواریم در این سفر نیاز محصولات کشاورزی ایران را تأمین و بازار پاکستان را برای حضور محصولات کشاورزی ایرانی تسهیل کنیم.