رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه گفت: هم اکنون پنجره واحد خدمات الکترونیک قضایی ایجاد شده که در آن، ۲۰ نوع خدمت غیر حضوری به مردم ارائه میشود.
وی گفت: به غیر از آن اکنون ما بسیاری از خدمات را به صورت الکترونیکی در اختیار مردم قرار میدهیم، اما برای اینکه مردم به این خدمات راحتتر دسترسی پیدا کنند، درگاه ملی قوه قضائیه و یا پنجره واحد خدمات الکترونیک قضایی را ایجاد کردیم که در آن پنجره واحد ۲۰ نوع خدمت داریم که این خدمات را در هفته قوه قضائیه افزایش خواهیم داد که مردم از آن پنجره واحد میتوانند خدماتی که نیاز دارند از قوه قضاییه به صورت کاملا الکترونیکی و غیر حضوری دریافت کنند.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه افزود: همینطور یکسری امکانات را در اختیار قضات و همکاران قضایی قرار دادیم که بتوانند آن درخواستهای را که مردم دارند سادهتر و سریعتر و با کیفیت بالاتر دسترسی داشته باشند. یکسری ابزار نیز در اختیار مراجعی که در داخل قوه، وظیفه نظارت بر عملکرد را دارند، قرار داده ایم. مرکز فناوری اطلاعات قوه قضاییه نیز مطابق با وظیفهای که داشته در طول این سالها محصولات مختلفی را تقدیم قوه قضاییه و مردم کرده است.
کاظمی فرد درباره سامانه ثبت اموال مسئولان نیز افزود: این سامانه یک نهاد متولی دارد که اداره کل اموال مسئولان است و طبق اصل ۱۴۲ قانون اساسی این که چه کسانی مشمول این طرح میشوند، چند درصد مشمول هستند و چند درصد اعلام کرده اند، مربوط به این نهاد متولی میشود.
وی گفت: کار ما ساخت ابزارهاست، ما سامانه را طراحی کرده ایم و اطلاعی از محتویات آن نداریم. ابزار و سامانهای طراحی کرده ایم برای اینکه آن افرادی که مشمول هستند بتوانند در این سامانه وارد شوند و اموال خود را معرفی کنند و در انتها که ثبت نهایی شد در آمارها ذکر شود.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه افزود: بیش از ۸۰ درصد افراد درون قوه قضاییه که مشمول این طرح میشوند، در این سامانه اموال خود را ثبت کرده اند و تقریبا میتوان گفت بهترین نهادی که تا به امروز افراد مشمول را در این سامانه معرفی کرده، بر اساس دادههای که داریم قوه قضاییه است.