کارکنان سیاهپوست و آسیایی تبار در انگلیس در جديدترین نظرسنجی اعلام کردند در محیط های کاری با تبعیض مواجه اند.
نتایج جديدترین نظرسنجی " موسسه مدیریت اجاره شده " (Chartered Management Institute) در انگلیس نشان میدهد، اغلب کارکنان سیاه پوست و آسیایی در این کشور میگویند در دسترسی به امکانات پیشرفت شغلی، ازجمله استخدام، ارتقای مقام و دریافت پاداش، فقط به خاطر نژادشان، باز میمانند و قربانی تبعیض میشوند.
در گزارش این نظرسنجی آمده است شکل موهای غیرسفیدپوستان و شرکت نکردن در نشستهای مشروبخواری، از علل جدا افتادن شاغلان از اقلیتهای نژادی در انگلیس است.
۷۱ درصد از شاغلان سیاه پوست در این نظرسنجی گفته اند به علت هویت نژادی، از فرصتهای شغلی محروم میمانند؛ ۶۶ درصد از آسیایی تبارها میگویند به علت نژادشان، نمیتوانند از امکانات شغلی استفاده کنند و ۶۵ درصد نیز گفته اند به علت هویت جنسی شان، مورد تبعیض قرار میگیرند.
گاردین نوشت: نتیجه "تکان دهنده" این نظرسنجی این است که صاحبان مشاغل، در برابر درخواستها برای برابری در محیط کار، فقط حرف میزنند در حالیکه دو سال از جنبش "جان سیاه پوستان اهمیت دارد" میگذرد، هیچ بهبودی در شرایط شغلی غیرسفیدپوستان ایجاد نشده است.
براساس نتایج نظرسنجی " موسسه مدیریت اجاره شده" در انگلیس، یک سوم از شاغلان، معادل ۶.۹ میلیون نفر، در محیط شغلی با بی توجهی مواجه اند، با نظرهای منفی به آنان اهانت میشود یا به خاطر هویت خود، هدف آزار و زورگویی قرار گرفته اند.
این موسسه اعلام کرده است این میزان تبعیض نژادی در محلهای کار در انگلیس، تولید اقتصادی و آینده اقتصاد این کشور را مختل میکند با این که براساس قانون، هرگونه تبعیض در محیطهای کاری، مستقیم یا غیر مستقیم، ممنوع است.
نظرسنجی "موسسه مدیریت اجاره شده" از بیش از دو هزار فرد شاغل در انگلیس، همچنین معلوم کرد ۲۳ درصد از کارکنان در این کشور در محیط شغلی، با تحقیر، اهانت و نگرش منفی روبرو شده اند که این میزان در میان شاغلان آسیایی تبار به ۲۹ درصد، در میان شاغلان سیاه پوست به ۳۴ درصد و در میان افراد دچار هویتهای نژادی متفاوت، افزایش مییابد.
همچنین ۳۴ درصد از شاغلان معلول گفته اند در محیط شغلی، با آزار و زورگویی روبرو شده اند در حالی که زورگویی در میان عموم شاغلان، ۲۲ درصد است.
روزنامه گاردین با اشاره به تحلیل "دیدبان اقتصادی" (Economics Observatory) نوشت: زنان سیاه پوست، پاکستانی و بنگلادشی، در مقایسه با زنان سفیدپوست، دستمزد کم تری میگیرند و این اختلاف در سال ۲۰۱۹ میلادی، به بیشترین میزان در ۲۵ سال اخیر رسیده است.
به نوشته گاردین، اختلاف درامد میان مردان سیاه پوست، پاکستانی و بنگلادشی با مردان شاغل سفیدپوست، به مراتب بیشتر از اختلاف در میان زنان شاغل است.