وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: پدافند غیر عامل عقل هر سیستم محسوب میشود و مبنا و مدار پدافندغیرعامل علم و عقل است.
وی افزود: مبنا و مدار پدافندغیرعامل، علم و عقل است و باید پیش بینی کند برای تغییر اقلیم چه نیازهایی داریم .
آقای زلفی گل با اشاره به اینکه پدافند غیر عامل یعنی بررسی کنیم در چه زمینهای آسیب میبینیم و قدرت پیشگیری داشته باشیم، افزود: اکنون شاهدیم که کمتر از نیم درصد برای پژوهش هزینه میشود و اگر میخواهیم پدافند غیرعامل مورد نظر قرار گیرد باید در این حوزه هزینه مناسبب تری شکل بگیرد .
نیازمند یکپارچگی در تمام سطوح هستیم
در ادامه رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: شرایط امروز دنیا به گونه ایست که با سرعت تحولات و پیچیدگی تحولات مواجه هستیم و با تأسیس سازمان پدافند غیر عامل بسیاری از مفاهیم متحول شده است و ما شاهد حرکتهای خوب در این حوزه هستیم.
سردار احمدی مقدم افزود: برای کاهش انباشت مشکلات، کاهش توانایی دولت، باید شرایطی ایجاد شود که بتوانیم پاسخگو باشیم و ما نیاز به یکپارچگی مدیریت بحران در همه سطوح داریم.
پدافند غیر عامل از سوی جامعه دانشگاهی باید درک شود
در ادامه محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاههای دنیا در ابتدا مدیریت دانش را انجام میدهند بنابراین باید موضوع پدافند غیرعامل از سوی جامعه دانشگاهی کشور درک شود و هم اکنون برنامه علمی پدافند غیرعامل باید در اختیار پژوهشگران قرار گیرد
سردار مهدی نژاد نوری استاد دانشگاه مالک اشتر نیز درباره اهمیت و جایگاه علم و فناوری در پدافند غیرعامل گفت: علم و فناوری در عرصه پدافند غیرعامل ضرورت دارد.
وی گفت در ابتدای انقلاب تعداد مقالات نمایه شده در مجلات بینالمللی اندک بود اما امروزه شاهدیم سالانه بیش از ۷۰ هزار مقاله از سوی پژوهشگران ایرانی در مجلات بینالمللی نمایه میشود و این افتخار بزرگی است.
سردار مهدی نژاد نوری گفت: مقاله به تنهایی نمیتواند مشکلات جامعه را حل کند، چون اگر بخواهیم نقش و جایگاه علم و فناوری را تعریف کنیم باید بدانیم دنبال چه اهدافی هستیم.